Truma Türkiye Distiribütörü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,195

güngör

Zirve
Yer
İstanbul
Değerli Dostlar;

Karavan ekipmanları (ısıtma,soğutma,sıcak su ve gaz sistemleri) konusunda lider kuruluş Truma artık Türkiye'de Distiribütörlük seviyesinde
satış, montaj, yedek parça ve teknik hizmet konularında ülkemizde hizmet vermeye başlamıştır.

Truma Türkiye'nin temsilcisi Termosa A.Ş Genel Müdürü Sn Yusuf DOĞAN ile yaptığımız görüşmede İkitelli Merkez binalarında olmak üzere
satış ve montaj faaliyetlerine başlandığını www.termosa.com adresinin çok kısa bir sürede açılacağını bildirmiştir.

Gezenbilir olarak Termosa A.Ş'nin çalışmalarında başarılı olmasını dileriz.

Termosa Makine A.Ş

O.S.B Çevre San.Sitesi 1.Blok No.21/34760 İkitelli/İstanbul
Tlf. 0212.4853343

Etiketler
Ynt: Truma Türkiye Distiribütörü

Isınma konusunun bir iki markanın tekelinden çıkmasından, şu anda kullananların da kendilerini çaresiz hissetmeyeceklerinden dolayı çok sevindirici bir haber.

Önemli olan açılması deyil, satın alınabilecek düzeyde olabilmeleri.....Fazlada heveslenmeye gerek yok, bir çoğumuz için Uçuk kaçık rakamlı ürünlerinin müze gezer gibi gidip seyredileceği bir yer olacağı muhakkak.....Çoğumuza yine, eskilerinin peşinden koşmak durumunda kalacak....

Karavan malzeme ve ekipmanlarında yeni seçeneklerin oluşması; ayrıca, bilinen, kendini kanıtlamış ürünlerin distribörlük düzeyinde müşterilere sunulması, bizler için önemlidir diyorum, keşke daha çok marka ve model olsa... ;) Rekabet, kitleler için, ürüne ulaşabilmeyi kolaylaştırıcı bir etkendir.

Karavan yapımında kullanılan ürünler, genellikle batı kökenli ve Türk tüketicisi için bir hayli pahalı. Standart tüketicimiz (emeğiyle geçinen her türden işçi, esnaf, küçük çiftçi ve memur ile emeklileri), bu ürünlere sahip olma konusunda çok zorlanmaktadır. Bu durumda, karavan yapmaya/üretmeye çalışanlar, ya yerine benzer bir ürün koyma ya da buluş yapmaya yönelmektedir.

Neyse, yerli&yabancı malzeme, ekipman ayrımı yapmaksızın, estetik üretimler yapmayı sürdürelim... :smiley:

Cavid Sezen

Güzel bir haber.

Truma kullanan biri olarak ileride çıkabilecek bir arızada, parça ve servis isteyebileceğimiz bir yer olacak demekki. :smiley:

Levent Bey çekme karavan için truma mover ile ilgili bir servis hizmeti vermeyi düşünüyorlarmı ?

Mustafa bey Truma'nın tüm ürünlerinde gerekli ilgi gösterileceğini öğrendim. Sirkülasyonu az olan ürünlerde
siparişle getirtip montajını yapabilecekler.

Levent Bey Truma Türkiye bayini aradım.Hymer sporting 560 çekme karavan için truma mover getirip takarmısınız dedim.Olur cevabını aldım.Fiat konusunda sayenizde 250 euro civarında indirim yapacaklar.Böyle bir montaj sanırım Türkiyede bir ilk olacak.Bana mail ile tüm detayları gönderecekler.Bende bu iş ile ilgili tüm detayları burada paylaşacağım.Tekrar teşekkürler.
r

Mustafa bey, şimdiden hayırlı olsun, moverin 2 modeli olduğunu biliyorum size büyük modeli uygundur sanırım.

Aslında mover geldiğinde tüm serüveni Çekme karavan bölümünde bir başlıkta anlatırsanız konu olarak ihtiyacı
olanlara yardımı olur.

güngör' Alıntı:
Aslında mover geldiğinde tüm serüveni Çekme karavan bölümünde bir başlıkta anlatırsanız konu olarak ihtiyacı
olanlara yardımı olur.

Aynı fikirdeyim. Sonucu merakla bekleyeceğim.

Levent Bey benim karavanın boş ağırlığı 1700 kg .Moverin birinci tipi 1800kg ikinci tipi 2000 kg ye kadar çekme kapasitesine sahip bilgisini verdiler.Ben 2000 kg lik olanı tercih ettim.(ben mustafa yanlışlıkla ebrunun safasından girmişim)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR