Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,078

Etiketler
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009)

ellerinde resim olan arkadaşlar,zaman tünelinde hızlı ilerleyin yemekler soğumadan atın lütfen resimleri. ;)

mrtvural' Alıntı:
way beeee... ne atraksiyon olmuş. Ben niye yokum o fotoğraflarda... :'( :'( :'(

Birdahakine olur inşallah..

Bütün dostlara Kocaeli'den selamlar...
sana sorayım o zaman neden yoksun murat. ;)

ufukk bizden başka çeken tahminen yok gibi , benim fotograf makinası ahmette kalmış yarın alınca yüklerim . geçen seferki etkinlikte de dügün salonu fotografçısı kiralayalım demiştim ben sana , bak gene aynısı oldu ...

not, etkinlik oldugu zaman gelmek isteyen fotografçı arkadaşlara araçlarda yer ayarlanır,ögle akşam yemegi verilir , sadece makinasını alsın gelsin ;D ;D

pancarmotorcu' Alıntı:
ufukk bizden başka çeken tahminen yok gibi , benim fotograf makinası ahmette kalmış yarın alınca yüklerim . geçen seferki etkinlikte de dügün salanu fotografçısı kiralayalım demiştim ben sana , bak gene aynısı oldu ...

not, etkinlik oldugu zaman gelmek isteyen fotografçı arkadaşlara araçlarda yer ayarlanır,ögle akşam yemegi verilir , sadece makinasını alsın gelsin ;D ;D
:D :D :D

2 gün boyunca izleyebildiğimiz kadarıyla etaplardan yansıyanlar..
sonraki etkinlikte görüşmek üzere.. keyifler kalın :smiley:

IMG_3059_2.jpg

IMG_3067_2.jpg

IMG_3069_2.jpg

IMG_3071_2.jpg

IMG_3075_2.jpg

pancarmotorcu' Alıntı:
ufukk bizden başka çeken tahminen yok gibi , benim fotograf makinası ahmette kalmış yarın alınca yüklerim . geçen seferki etkinlikte de dügün salonu fotografçısı kiralayalım demiştim ben sana , bak gene aynısı oldu ...

Gayet güzel bir teklif aslında... Üzerime alınsam mı acep.. :-\

UFUKK' Alıntı:
ellerinde resim olan arkadaşlar,zaman tünelinde hızlı ilerleyin yemekler soğumadan atın lütfen resimleri. ;)

walla olabildiğince hızlı atmaya çalıştım :smiley:) bi sen bi ben'e döndü bu iş abi, farklı etapları çeken var mı? bu arada gece etabı sırasında rakı balık olayına girdiğimizden gidemedik tekrar ulupelit tarafına, bi dahaki sefere fotoğraflarız artık :smiley:

bende oradaydım ama tabiki hakem olduğum için etapta idim sintaş etabı 9 sektör görevinde idim aracım olan opel fronterada yarış merkezinde idi pazar sabahı mavi suzuki jimmy dışta benimki içte idi cumartesi gunude 9.740 km de rescue idik 5 kapı numaralı ankara off road kulubunun vitarasının karank kestiği bölge pilot ve co-pilotumuza elimizden geldiğince yardım ettik ama mecburen yarış bitimine kadar etaptan çıkaramadık onların araçlarınıda çok yorucu ve guzel 2 gun geçirdim umarim sizlerde eğlenmişsinizdir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR