hasanfb
JEEP ˙·٠•★
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009)
Paylaşım için teşekkürler...
Detaylı fotoğrafları bekliyoruz..
Paylaşım için teşekkürler...
Detaylı fotoğrafları bekliyoruz..
sana sorayım o zaman neden yoksun murat.mrtvural' Alıntı:way beeee... ne atraksiyon olmuş. Ben niye yokum o fotoğraflarda... :'( :'( :'(
Birdahakine olur inşallah..
Bütün dostlara Kocaeli'den selamlar...
pancarmotorcu' Alıntı:ufukk bizden başka çeken tahminen yok gibi , benim fotograf makinası ahmette kalmış yarın alınca yüklerim . geçen seferki etkinlikte de dügün salanu fotografçısı kiralayalım demiştim ben sana , bak gene aynısı oldu ...
not, etkinlik oldugu zaman gelmek isteyen fotografçı arkadaşlara araçlarda yer ayarlanır,ögle akşam yemegi verilir , sadece makinasını alsın gelsin ;D ;D
pancarmotorcu' Alıntı:ufukk bizden başka çeken tahminen yok gibi , benim fotograf makinası ahmette kalmış yarın alınca yüklerim . geçen seferki etkinlikte de dügün salonu fotografçısı kiralayalım demiştim ben sana , bak gene aynısı oldu ...
not, etkinlik oldugu zaman gelmek isteyen fotografçı arkadaşlara araçlarda yer ayarlanır,ögle akşam yemegi verilir , sadece makinasını alsın gelsin ;D ;D
UFUKK' Alıntı:ellerinde resim olan arkadaşlar,zaman tünelinde hızlı ilerleyin yemekler soğumadan atın lütfen resimleri.![]()