Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)
SOSDER e,görev alan tüm arkadaşlara,SAGÜSAD'a,emeği geçen herkese ;elbette yarışarak bize bu keyfi yaşatan tüm ekiplere ,görevli olduğumuzdan dolayı ilgilenemediğimiz gezenbilir dostlarına çok teşekkürler...
ilk gün yarışlar bitince tabi gezenbilirciler rahat duramadıŞimdi gaza gelip kendini parkura vuran arkadaşlardan görüntüler
Bircan hanım ellerinize sağlık.bu akşamki yaşadığım stresten sonra fotolarla biraz stresimi attım hastaneden yeni geldim eve benim çocuk düşüp kafasını yardı biraz 4 dikiş sizin uzmanlık alanınız
fatih81_81' Alıntı:
Bircan hanım ellerinize sağlık.bu akşamki yaşadığım stresten sonra fotolarla biraz stresimi attım hastaneden yeni geldim eve benim çocuk düşüp kafasını yardı biraz 4 dikiş sizin uzmanlık alanınız
kankam geçmiş olsun ya .uzuldum şimdi. :'( :'( :'( :'(
bircan hanım koparmışsınıuz ortalığı yine elinize sağlık ve orda bir cooreki var yer çekimine karşı koyuyormu yoksa nasa aracıda uzaydamı geziyor anlayamadık ama uçmayı bildiği kesin yani ama kasap arkadaşta peşini bırakmamış bravo ona da ..... nede olsa kasap ya ;D ;D ;D
Baran 54' Alıntı:
kankam geçmiş olsun ya .uzuldum şimdi. :'( :'( :'( :'(
bircan hanım koparmışsınıuz ortalığı yine elinize sağlık ve orda bir cooreki var yer çekimine karşı koyuyormu yoksa nasa aracıda uzaydamı geziyor anlayamadık ama uçmayı bildiği kesin yani ama kasap arkadaşta peşini bırakmamış bravo ona da ..... nede olsa kasap ya ;D ;D ;D