Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan focus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,581

Etiketler
Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları

Birde 13. sırada Çavuşoğlu var...
Karavancı değilde, soğuk demirci desek daha doğru olur...
2008 yılında Güney karavanın mağduru olduğum karavan ilk yağmurda acaip su alıyordu.İnternet sitesindeki resimlere aldanıp tamir için Çavuşoğluna gittim. Tavandan su aldığını söyledim. Tavanı komple söküp yeniden yapacağını söyledi, anlaştık.
Güya garantili olacaktı, 45 gün sonra işin bittiğini haber verdi.
Aracı teslim alıp geldim, birgün sonraki yağmurda öncekinden hiçbir fark olmadığını gördüm.Telefonla aradım, sanayiye götürde slikon sıktırıver, akmaz cevabını aldım.

Karavan almak isteyenlerin bu acı tecrübeleri dikkate almaları umuduyla....

Moderatör kardeşimiz veya site görevlileri;konuyu yenibaştan gözden geçirmeli.
İnce elenip sık dokunmalı,site de yayımlanan şikayetler dikkate alınmalı,Karavanlarını firmalara yaptıran
üyeler arasında memnuniyet anketi yapılmalı. Atila kardeşimizin düşüncelerine aynen katılıyorum.

Can karavan a ait bir çekili karavan ı yeni alabildim. Ama içindeki dolapların plastik tutamakları bitmiş. değiştirmek istedim. buralarda bulamadım. Nerede bulabilirim acaba?
İlginize şimdiden teşekkürler...

Osmankaya' Alıntı:
Can karavan a ait bir çekili karavan ı yeni alabildim. Ama içindeki dolapların plastik tutamakları bitmiş. değiştirmek istedim. buralarda bulamadım. Nerede bulabilirim acaba?
İlginize şimdiden teşekkürler...
Bu konuyla ilgili tüm bilgileri Mailime bilgi olarak da gönderebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar internette gezinirken tesadüfen bulduğum ve yukarıda ki listede 17. sıraya eklediği TAKO 40′lar Mühendislik Ticaret ve Sanayi Ltd. Sti. Türkiye'de römork imaltı yapmakta ve yurtdışından (Polonya) ithal karavan getirtmektedir. Fiyatlarda web sitesinde mevcut olup, yetkilisi Ömer Bey sonderece ilgili ve alakalı bir firma yöneticisi. Karavan severlere bir alternatif daha olması çok güzel.

(Kendinizi küçümsemeyin, kendi karavanını yapabilenler, bir tane yaptıysa, eğer isterse, her seferinde kendini geliştirerek, onlarca karavan yapabilir, kendi karavanını yapan herkes yukarıdaki listeye kendisini ekleyebilir...Bu katogoride en başa yazılmaya Yusuf ile Levent'in hakkettiğini düşünüyorum)seyfettin hocam ve atilla bey kesinlikle haklı ,selamlar

takip

Takip;

Sizin mesajınızdan sonra bende inceledim karavanlar fena durmuyor kalitesi nasıldır kullananlar bilenler var mı acaba?

Fiyatları hakkında bilginiz varmı gerçekten güzel görünüyorlar.