'' Üçü Bir Arada'' Tadında (Barış, Selahattin, Serhat )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,895
Ynt: '' Üçü Bir Arada'' Tadında (Barış, Selahattin, Serhat )

tanerefe' Alıntı:
paylaşımınız için teşekkürler. asfalttada olsa defender her yerde güzel.
allah en kısa zamanda bana da nasip ederde inşallah ben de buluşmalara katılmaya başlarım:smiley:

Herkesin gönlünde bir aslan yatar ama bizim ki başka tabi. DEFENDER

Umarım sizde kısa zamanda kavuşursunuz.

Etiketler

suyabatmaz' Alıntı:
Land Rover olması bizim için fazlası ile yeterlidir ;D ;D ;D
Bir dahaki sefere arayacağım Mert.

İzmit'in dağlarına da bekleriz. Güle güle kullan kardeşim..:smiley:

Değerli dostlar, bir şeyler yapmaya biryerlerden başlamak gerekiyor; siz de öyle yapmışsınız.

Biraraya gelir gelmez hemen ''çamurlara bulanmak '' gerekmiyor. Nasıl olsa bir gün o da olacak.

Ama biraraya gelmenin memnuniyetini yüzlerinizden görebiliyorum.

Selamlar, sevgiler.

derindeniz1' Alıntı:
Değerli dostlar, bir şeyler yapmaya biryerlerden başlamak gerekiyor; siz de öyle yapmışsınız.

Biraraya gelir gelmez hemen ''çamurlara bulanmak '' gerekmiyor. Nasıl olsa bir gün o da olacak.

Ama biraraya gelmenin memnuniyetini yüzlerinizden görebiliyorum.

Selamlar, sevgiler.

Değerli arkadaşlar, paylaşımda ki dilekleriniz için çok teşekkür ederim kendi adıma.

Ben sahalara biraz erken indim, diğer arkadaşlarım kendilerine göre mazeretleri olduğu için Bolu da ki buluşmaya gelemediler. Ama bir sonraki buluşmayı biz kendimiz de gerçekleştirebiliriz.

Yuvacık, Kartepe her zaman müsait, çok sevdiğim arkadaşlarım bir gelecekler İzmite beraber çıkacağız buralara.

Herkese selamlar.

tabiki oda lazım hep çamur hep dağ taş olmuyo ara sıra çarşıya inmek lazım rakı balık olur kebap olur çay kahve olur her türlüsünden kaynaşmak lazım :smiley:

Merhabalar
34 TZ 5949 plakalı araç Bilgi Üniversitesi Santral kampüsüne uğradı mı son zamanlarda?
Hatta bugün öğle saatleri civarında otoparktan bir defender çıktı yanımdan geçerek, o olduğuna neredeyse eminim..
Farkındayım çok saçma bir mesaj oldu kusuruma bakmayın :p

Züpürge' Alıntı:
Merhabalar
34 TZ 5949 plakalı araç Bilgi Üniversitesi Santral kampüsüne uğradı mı son zamanlarda?
Hatta bugün öğle saatleri civarında otoparktan bir defender çıktı yanımdan geçerek, o olduğuna neredeyse eminim..
Farkındayım çok saçma bir mesaj oldu kusuruma bakmayın :p

Merhaba Sina,

E1-107'deyim, güvenlikler bilir.

Barış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR