Unimog Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan expres Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,415

Etiketler

Ynt: Unimog Arıyorum

mogzilla' Alıntı:
Rengini sakın değiştirme. ;D
Gerçi o zaman da Uğur ve Yüksel binmezler ama , biz de onların üstünden geçeriz. :D

emeği geçen herkeze teşekkür, renk olayına gelince rengini değiştireceğim :smiley: banada uymuyor, fotoğraf olayına gelince araç hala mersinde kısmet olursa yarın yola çıkacak gelince de bakacağız resim işlerine

nadir abi ben buna elektriklimi vinç alacağım yoksa bağlantısını göremediğim şaftlımı? yüksek bilgilerinizden şimdiden istifade edeyim

Estağfurullah.Bildiklerimi her zaman paylaşmaya hazırım.Elektrikli vinç o araca hafif gelir.Bence şimdiden Erdem Usta ile irtibata geçin.Bir adet Werner veya MB mekanik vinç ayarlasın.

İşte 1 adet Werner F 64 vinçli güzel toplanmış U 1300.İnşallah sizinkini bundan daha güzel bir şekilde parkurlarda göreceğiz.

876141.jpg

nadir bey erdem ustayla mersinde tanıştık zaten, vinç işini ordan halletmeye çalışacağız mekanik derken nereden güç alıyor bahsettiğimiz vinç? şaftlı ise ben şaftın bağlanacağı bi yer göremedim :smiley:

birde lastik olayı hakkında bilgi almak istiyorum sizden, gerçi bir tek benim aldığım aracın lastikleri iyiydi fakat fiyatları nerelerde, ebat büyütmeyi düşünsem önerebileceğiniz bir ebat ve fiyat varmı :smiley:

Şanzıman üzerinde civatalı bir kapak varsa , bu yavru şanzımanın takılacağı yerdir.Bildiğim kadarı ile U 1300 ile U 406-416 aynı motor ve şanzımana sahip.Dolayısı ile bunlara ait yavru şanzıman da bulunabilir.Ondan sonrası kolay.Yavru şanzıman akuple edildkten sonra bir şaft vasıtası ile yavru şanzımandan ( PTO ) çıkan hareketi öne , arkaya veya her ikisine birden taşıyabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1895.0

nadir bey,
birde lastik olayı hakkında bilgi almak istiyorum sizden, gerçi bir tek benim aldığım aracın lastikleri iyiydi fakat fiyatları nerelerde, ebat büyütmeyi düşünsem önerebileceğiniz bir ebat ve fiyat varmı :smiley:

Mehmet Bey,
Gözünüz aydın, iyi günlerde keyifle kullanırsınız insallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR