M715 ne yazık ki Turkiye'de yok... onun sivil tipi J serisi pick up lar var...Normalde dana 60 larla geliyorki, üstüne mog dingili, cummins makine takınca fenalık olmuş...
Ben uzun süre mod dingilinin hesabını yaptım hatta Nadir Abime bir sürü soru sordum eksik olmasın yardımcı oldu... ama hesap hep aynı kağıt üstünde 100km'yi geçemedik, çünkü hep unimog şanzımanı kullanmayı hesapladım.. ABD'de dingilleri kısaltıp diferansiyelin yerini rahatlıkla ayarlıyorlar, aks çekiyorlar...burda o işi yapmak çok maliyetli.. cesaret edemedim ama içimde kaldı....
Tr'de bir tane var 350V8motorlu unimog dingilli CJ-6 ama sahibini direk olarak tanımadığımdan resimlerini koyamam
yaratık işte... CJ-5 kısa yüksek çok komik olur, stabilite için CJ-8' yapmak daha mantıklı hem şaft açıları düzgün olur hemde şanzıman sığar, koca unimog şanzımanı... unimog şanzımanında arazi şanzımanı ayrı olmadığı için dingillerde diferansiyellerin yeri biraz acayip
)))))
ankarada argos'un arabayı biliyorum bi tek melez olarak...351 V8 Ford motorlu, akslar falan Bronco vs karışık, yarısı fiber yarısı başka bişey ama iyi gidiyo walla haarrrr hurrr diye....
Benim CJ de melez sayılır ama Jeep ırkları arasında kırma
Dingiller Wagoneer, Şanzıman Kasier J-2000... bakalım motoru napıcaz
Bronco'dan da Dana44 veya Ford 8.8 çıkar iyidir