Uygun dizel arazi aracı arıyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKİVA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,232

AKİVA

Kamp II
Arkadaşlar merhaba
günlük kullanıma uygun olabilecek ama aynı zamanda arazi kabiliyeti olan max.15-20.000 TL fiyat aralığında bakımlı,masraf açmayacak klimalı ve dizel bir arazi aracı arıyorum.Tavsiye ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.
Attilla

Etiketler

Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum...

Çok değil....işimi görmesi ve dizel,bakımlı olup günlük kullanımada uygun olması önceliğimdir...

bende aradıgınız gıbı tam bakımlı ve temız km yapmamıs bı tane var ama klıma yok .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-mustafa-ustadan-1983-model-184000km-de-orjinal-sifir-yapilmis-c-28676427/detay

Aracınız gerçekten çok güzel...Ama dediğiniz gibi klima yok ve günlük olarakda kullanmayı düşündüğüm için gerekli...İyi satışlar dilerim...

burda bıze pek lazım olmuyo klıma ama ınanın lazım olsa onuda takardım :D

Merhaba ,ilanımı inceleyin ,99 Terrano II dizel ,klimalı fiyatı konuşuruz ,aracım hiç masrafsız ve bakımlıdır,kazası ,darbesi boyası dahi yoktur , arazi'de hiç kullanılmadı.33330425 no'lu ilan numarası ile www.sahibinden.com sitesinde.

Merhaba,
araca sahibinden.comdaki ilanınızdan baktım.Gayet düzgün ve bakımlı biraraca benziyor.Kısmet olursa bir ara gelip yakından bakarım.
Sadece 2 konuyu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.
1- Bu aracın yakıt tüketim değerlerini paylaşırmısınız,malum günlük kullanımda hergün işe gidip geleceğim (ort.140 km)
2- Ön koltuk döşemeleri arkadakilerden farklı.Bir sebebimi var?
Tşk.

Selam ,

Sizin'de dediğiniz gibi aracım çok bakımlıdır ,yağ değişim aralıklarına çok dikkat ettim ve periyodik bakımlarını düzenli olarak yaptırdım .Uzun yıllar sorun çıkarmadan kullanılacak bir araç.

Ön koltuklara yıpranmasın diye kendi deri döşeme renginden kılıf taktım .

Yakıt tüketimine gelince ; şehir içi kullanımda 300 TL ,şehir dışı ise yüksek süratlere çıkmadan 250-260 TL gibi bir tüketim var,bu ağırlıkta bu ebatlarda bi araç için çok iyi, az yakıyo .

Günlük kullanımınıza uyacak bi arazi taşıtı bence Terrano ,yaz kış tek marşta çalışır hiç teklemez sizi üzmez .

Aracı istediğiniz zaman gösterebilirim ,1-2 saat önceden aramanız yeterli ,dilerseniz oturduğum site içi müsait olduğundan test sürüşüde yapabilirsiniz .

İyi günler dilerim .

ok. dizel araçlar aslında uzun yol kullanımı için ekonomiktir, günlük şehir içi kullanımı için pek değil...
ben yerinizde olsam sevmesem de lpg li araç alırıdım, hem alternatifim de çoğalırdı...

günlük 140 km yolunuz varsa ,dizel de ağır gelir ,lpg'de ,kabaca bi hesap yaparsak aylık 800-900 TL civarı yakıt masrafınız olur Terrano ile .

Ayrıca size şunu söylemek isterim tavsiye niteliğinde bu tarz bi arazi aracı almaya karar verdiyseniz benim aracım veya başkası hiç fark etmez ama tercihinizi Nissan Terrano veya Suzuki Vitaradan yana kullanın derim ,sorun yaşamazsınız amerikan jeep lere falanda girmeyin başınıza dert almayın.

abı sıze ufaktan usta tavsıyelerı amerıkan jeeplerı saglamlıgıyla bılınır ama yakıtı çoktur gunluk kullanıma gelmez dızelını alırsan kı bende var kullanıyorum ekonomık ama benzınlıdekı tatlılıgı olmuyo benzınlının performansını bulamazsın ama pıyasadakı en sade saglam jeep bence cj dır arıza yapsa bıle sızı yolda bırakmaz cunku o sadelıgine bakarak arızayı gecıcı olaraktan bıle sız onarabılıyorsunuz .land lara sıra gelınce landlar curumez vs ama agır araba serılık bulamazsınız vıraj manevrası bulamazsınız sadelık bulamazsınız tamır ışcılıgı cok zor bı arac bıde kullandıgım hıcbır landta ben o motorun kendı kasasını tasıyabılecek guclukte bı motor goremedım hep zayıf dusuyo.nıssanlarsa yururlerden cok sorun cıkarıyo oyle dag bayıra pek zorlamaya gelemıyo bılhassa dızel motorlar pek bı sorunlu malesef ama bence sıze uygun olabılecek arabalar suzukının jımmy olanları veya vıtaranın dızel olanları var hem ekonomık hem sade hemde zor yollarda ıyı performans veren bı arac dıye dusunuyorum yanı sıze gore pozıtıfı daha olan bı arac bence .yardımcı olabıldımse ne mutlu bana ..

Yönlendirme ve önerileriniz için teşekkür ederim.Anlaşılan suzuki bu konuda en makul seçimlerden biri olacak gibi.Araştırmaya devam ediyorum.Acelem yok.En doğru seçimi yapmak istiyorum.Araç kolay alınmıyor aldıktan sonra ise kolay satılmıyor.Bu sebeple herkesin öneri ve tavsiyeleri benim için son derece önemli.Arazi araçları hakkında bir deneyimim olmadığı için verdiğiniz tüm bilgilerson derece değerli.

Bir önceki mesaj yazan arkadaşın dediklerine bir iki nokta hariç aynen katılıyorum ancak ;nissanların da hakkını yemeyelim ,yürüyen aksamında 172 bin km boyunca bir sorunla karşılaşmadım ,belkide hiç araziye çıkmadığımdandır dizel motorda gayet iyi ,bunlar torklu ve güçlü araçlar ve terranonun araziye zorlamaya gelmediğine de katılmıyorum ,tam aksine arazide çok iyi olduğunu biliyorum yaklaşma açıları falan çok iyimiş , ben şahsen çıkmadım araziye ama çevremden biliyorum .Bide şu var Terrano olur vitara olur ,ama ne olursa olsun yıpranmamış yorulmamış araç alın alacağınız aracın büyük maliyetler kısmı size ihale kalmasın .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR