uygun fiyatlı cherokee aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pesendide Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,617

pesendide

Kamp II
Yer
Konya
merhaba arkadaşlar 96- 97 -98 model 5.2 motor seçenkli fiyatı uygun olan jeep arıyorum bilginizee (yeni gögüs olanlar tercihim)

Etiketler
Ynt: uygun fiyatlı cherokee aranıyor

Bende ankarada 96-97 temiz jeep arıyorum.Temiz olması ve uygun fiyatlı olması şartı ile nakitle jeep arıyorum.93-94-95 model 4,0 motorda olabilr.

hocam ankarada yok alayı tok satıcı en güzeli istanbul anakarda 19000 liraya kadar olan 96 -98 lere tek tek baktım hepsi yıkık yeşil bir arac var ilanda fiyatı 15500 e kadar indirdi arac son sahibini arıyor
bilgilerine

hocam o yanlış olur satıcıyı ifşa etmeközelden tel no nu bildirir isen telden söyliyeyim

oakdag' Alıntı:
hocam o yanlış olur satıcıyı ifşa etmeközelden tel no nu bildirir isen telden söyliyeyim

özelden msj atamıyorum tel bildirebilirseniz yardımcı olurum

outlaw06' Alıntı:
Selim bey ilanınızı görmüştüm sah.com da ama o rakamları düşünmüyorum.Teşekkürler.Benim çok temiz 96-97 ye vereceğim en fazla 15 civarıdır.(bulamazmıyım?aramaya devam o zaman) :smiley: acelem yok

teşekkürler Savaş bey, umarım aradığınız aracı bulursunuz...

14 15 milyara temiz facelift arıyorsunuz ya o komedi işte. ben de arabamı satarken bu tür teklifler geliyordu o zaman da okuyup gülüyordum ;D

mstdgbkn' Alıntı:
14 15 milyara temiz facelift arıyorsunuz ya o komedi işte. ben de arabamı satarken bu tür teklifler geliyordu o zaman da okuyup gülüyordum ;D

satıcı olarak haklısınız keşke 30-40 bin e satsanız ancak,piyas hiçde böyle değil,geçen ay arkadaşıma aldık 98 model 3 parça lokal boyalı (tam boyalı değil) akgün bakımlı prins lpg li tekerlekleri iyi denecek kadar yürüyeni 10 numara fiyatı malum sitede 21750 idi 15750 aldık.

galeride araca 14 vermiş oda peşin değil birazına çek verelim falan

yani piyasa da bu fiyatlarada araç alınıyor satılıyor.

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR