omnitemporal
MURAT ERDOĞAN
arkadaşlar biz 2 kişi tatlı su balıkçılığı ve camping meraklısıyız,bu nedenle bir çekme karavan almıştık,ancak barajların göllerin kenarına çekme karavanla inmekte zorluk yaşadık,karavanı tak çıkar,döndür yorulduk,çekme karavanı sattık,camper almayı düşünüyorduk,ancak baktık çok pahalıya geliyor,arabamı satmayada kıyamadım,çünkü sorunsuz ve az yakan bir aracım vardı,düşüdndük ve aklımıza gelen parlak bir fikri hayata geçirmeye karar verdik,bir arkadaşımın tekne taşımakta kullandığı römorkunu aldım,tanıdık bir marangoza mdf tahtadan yüksekliği 1.22 m,uzunluğu 2 m,eni 1.22 m bir şey yaptırdım,üzerini su geçirmez muşambayla kaplayacağım ve römorkun üzerine monte edeceğim,tabana bir yün döşek yatak atacağım,kenarda kalacak yere küçük tüp,tulumbalı damacana,bir sehpa,eski çekme karavanımdan çıkan 200 amper jel akümü ve ona bağlı vebasto d2 ısıtıcımı koymayı düşünüyorum,invertörümle aküden 220 elektrik alıp floresan lamba takacağım tavana,vebastonun yakıt deposunuda romorke sabitleyeceğim,bir yerden delik açıp vebastonun eksozunu dışarı çıkarırım,bittiğinde foto ve video kaydını koyarım,bir nevi 200-300 tl ye çakma caretta yapıyorum yani,hafif olacağı için aracımla gideceğim heryere gelebilecek,yağmurda karda içine oturup çay içip tavla oynayabileceğiz,geceleri sıcacık yatacağız,oltalara yine kendimizin yaptığı vericiyi bağladığımızda balık geldiğinde içerde sinal sesini duyacağız..NASIL?