yasarergun
Dünyayı değiştirebilirsin
caretta kaça geldi size ?
omnitemporal' Alıntı:2010 modelmiş,4400 liraya aldım
caretta başoğlunun üretimi,başoğlunun sitesinden detaylı inceleyebilirsiniz,içinde yatak,aydınlatma,dolaplar,tv ve radyo-teyp var,arkadaki bölmede ocak,su deposu var,öndeki bölmede akü ve şarj cihazı varmstdgbkn' Alıntı:bu caretta ne malı oluyor ? ayrıca 1200 - 1500 modelleri filan varmış farkı nedir ? sizin 1200 lük kaç kişilik ve içinde ne gibi aksesuarlar var ? teşekkürler.
sanırım bu konuda bilgilisiniz,bi sorum olacaktı siz yada bilgisi olan biri yanıtlarsa çok sevinirim,önde biliyosunuz 40 amperlik bir recarhable bir akü ve şarj cihazı var,benim aldığım karavanın aküsü malesef ölmüş,black decker şarj cihazını taktım,aküyü servise verin diye uyarı veriyor,ayrıca kendi şarj aletiyle sabaha kadar şarj etmeme rağmen şarj tutmadı,bende eski çekme karavanımdan çıkan 200 amper jel akü var,eski aküyü çıkarıp benimkini takacağım ama anlamadığım bir şey var,bi elektrik fişi var onu 220 ye taktığımızda hem aküyü şarj edip hemde içeri 220 veriyormuş,yanlız anladığım kadarıyla ışıkların tümü 12 volt,karavanın içindeki prizlere ise 220 volt geliyor,buzdolabı 12 mi 220 mi çözemedim,adamlar nasıl bir sistem yapmış,dışardan elektrik alınca akımı 2 ye bölüp,prizlere 220 veriyor,akımın diğer kısmını aküden geçirip aydınlatmaya 12 volt veriyor diye düşündüm,doğrumu?gerçi birazdan başoğlunu arayıp soracağım,bu arada sanırım bu fotolar ankara civarı,o tarafta yerli yayın tutmaya yer varmı?sazan durumu nasıl,kurt boğazında turna-yayın var diyolar doğrumu?,biz eskişehirdeyiz ortak bi balık organizasyonuda yapabilirizdopamin' Alıntı:Caretta çok güzelmiş güle güle kullan ayrıca rastgele aydınlatmada silikon dış mekan için kullanılan şerit led var direk olarak 12 volt uygulayabileceğiniz dış aydınlatmada çok düşük enerji tüketerek büyük fayda sağlıyor oltaları rahatça görebiliyorsunuz sağlıcakla kalın
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
omnitemporal' Alıntı:teşekürler,bu hafta sonu kurtboğazına gitsek turna şansımız nedir sizce?