<div class="bbWrapper"><b>Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz</b><br />
<br />
Sakın yanlış anlaşılmasın. Ben v6 kötüdür, 1.6 ondan çok iyidir, kimse v6 almasın demiyorum. <br />
Benim şartlarıma göre 1,6 daha uygun. Çünkü LPG'ye ısınamıyorum. Bu benzin fiyatıyla v6 nın yakıtı bana çok gelir. Bulunduğum şehirde v6 için parça sıkıntısı çekerim. V6 nın gücüne ihtiyacım da yok zaten 1.6 yı bile tam güçte kullanmıyorum. <br />
Ama başka bir arkadaşımız araca LPG ile binmeye razıdır veya v6 nın benzindeki yakıtı onu üzmez. Parça sıkıntısı olmayan bir yerde yaşıyordur, veya kendisi araçtan iyi anladığından - çevresinde iyi anlayanlar olduğundan sıkıntıya düşmüyordur, son çare şehir dışı ya da yurtdışından parça beklemeye razıdır. Bahsi geçen v6 da yapılamayan off-road modifiyelerini zaten 1.6 aracı da olsa yapmayacaktır, veya bu konularda farklı çözümleri vardır. vs vs.... Sonuçta bana v6 uygun der tamamen tercih meselesi.<br />
Bence farklılıklarımız güzelliktir. Diktatörlerin yaptığı gibi insanları tek tip düşünen, tek tip giyinen robotlar haline getirmeye çalışmak, toplum mühendisliği doğru değil. <br />
Bir arkadaşımızın aracını çok sevmesi, hiç bir araca değişmem demesi de abes değil. Ancak biz bir konuda nasıl düşünüyorsak herkesin öyle olmasını sağlamaya çalışmak yerine konu ile ilgili bildiklerimizi olumlu-olumsuz ortaya dökelim, herkes kararını kendi versin.</div>