Vinç İçin Uzaktan Kumanda Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lionehart Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,893

lionehart

Kamp II
Yer
yalova
slm ali Express sitesi üzerinden çinden siparişini verdiğim vinç için uzaktan kumanda setim bugün elime ulaştı ve bugün montajını gerçekleştirdim cok iyi eklonomik ve kaliteli bir urun her türlü vince kolayca montaj yapılabilecek unıversal bi ürün 30 metre den kumanda imkanı cift kumanda alıcı cihaz montaj klavuzu ve kargosu toplam 13 dolar ilgilenenlere tavsiye edilir

19112013292[1].jpg

Etiketler

Ynt: Vinç İçin Uzaktan Kumanda Montajı

cihazın üstünde 5 kablo var mavi olan anten kırmızı ve siyah malum güç kablaoları direk aküye sarı ve beyaz ise vinç üzerindeki rölenin içine bağlamıyor kablolu uzaktan kumanda soketinin bağlandığı kutuyu acın içeri direk montajını saglayabilirsiniz

19112013296[1].jpg

19112013297[1].jpg

19112013298[1].jpg

Ynt: Vinç İçin Uzaktan Kumanda Montajı

ben atv vinci için montaj yaptım ama ürün ünıversal vinç olan her araca uygulanır 30 mt den sinyal gönderebilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR