umit87
Ana Kamp
Arkadaşlar merhaba ismim ümit 24 yaşındayım istanbul beyoglu civarında ikamet edıyorum formu uzun suredır dışarıdan takıp edıyorum artık içeri girmek istedim ve üye oldum şu an kullanmakta oldugum araç cit.saxo 1,5 dizel hergun bu aracımla işe gidip geliyorum.Yazları igneada longoz vs. tatıl için gidiyorum uzun zamandır 4*4 araç arıyorum ve eleye eleye aklımda vitara kaldı formda araştırdım ama tam anlamıyla kendıme yetıcek bı cvp bulamadım yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden saolun 1.6 jlx ve 2.0 dizel kesınlıkle 5 kapı model seçeneklerı arasındayım citroenımı satıp alıcam çok buyuk bi butcem yok 15-16 arası 1.6 jlx için duşunuyorum eger dızelk önerırsenız beklemk durumundayım para bırıktırmek ıçın sizden ögrenmek ıstedıklerım ben hergun bu araçla işe gidip gelıcem yakıt konusunda benı uzermı hem 2.,0 dizel hemde 1.6 jlx muhtemelen 1.6 ya lpg takıcam uyumu nasıl formda bı kaç arkadaş şikayetlerını dıle geırmış uymadı ayar olmadı falan dıye lpg taksam kmde şehıriçi nekadar yakar uzun yolda ne kadar yakar bu bnm ıçın çom önemlı parça konusunda sıkıntı çekmıcemı bılıyorum.Kronık bı rahatsızlıgını duymadım ve 2.0 dizel hararet yaptıgı söylenıyor dogrumu yakıt tuketımı hakkında bılgınız varmı şehıriçi şehırdışı alsam 1.6 lpgyle eşdegermı olur yakıtı yanı bnm için ıkı araçtada önemlı olan yakıt ben aracı hergun kullanıcam hergun en az 40 km yolum var ıkı araç içinde şiçi ş.dışı yakıt bılgısı verırsenız çok ii olur şimdiden saolun hayırlı gunler