VİTARANIN ARAZİDE KUVVETİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suzukisamurai Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,129

suzukisamurai

Yeni Üye
Abiler benim 3 kapı bi tane samuraim var ve arazide gerçekten başarılı ama ben hafta sonları gidebiliyiorum yani fazla araziye gitmiyorum haftada en fazla 3 kez birde 3 kapı oldugu icin zorluk yaşıyoruz arka tarafa gecmekte koltugu acsakta yine kapı gibisi yok :smiley: 5 kapı bir vitaramı alsam diye düşündüm ama hiç bir bilgim olmadıgı icin danışıyım dedim mesela arazide kuvvetlimidir yol tutuşu iyimidir gibi kısaca bahsedermisiniz acaba

Etiketler
Ynt: VİTARANIN ARAZİDE KUVVETİ

Samurai gibi kısa şaşe olmamasından kaynaklı tümsekte oturma olasılığı Samurai'den daha çoktur ancak birçok arazi aracının debelendiği yerde hafifliğinden kolayca çıkar... Ben 2 yıldır kullanıyorum, hiç keşke dediğim bir an olmadı, tavsiye ederim... Ancak modifiye 5 kapı G.V için şart, modifiye olmadan çok zor...

bilgi için teşekkür ederim yanlız bu aralar ipanyol vitara lafını duyuyorumda o ne acaba biliyormusunuz??

Tam yılını bilemesem de bir ara vitaralar İspanya'da üretiliyordu... Siz 2004-2004 veya 98'e kadar vitara bakın derim ben, hatta bulursanız V6 canavar olur...

Peki japon vitarayla ispanyol vitara arasındaki farkı biliyormusunuz acaba mesela arazide farkı varmıdır veya asfaltta

Suzukiyi daha iyi bilen arkadaşlar o konuda yardımcı olur sanırım, ben farkları pek bilmiyorum ama japonun yeri her zaman ayrıdır... Gökhan 5234 arkadaşıma bir msj at istersen o fenadır bu konuda...

meajlar atlırken sıte davamlı hata verıyor kusura bakmayın bayadır o nedenle cevaplıyamadım
en basıtten ıkı ornekle acıklayayım japon kasalar 1996-97 ye kadar uretılmıs modeldır hubları ve alt takımın yapısı ıspanyollara gore daha saglamdır
ıspanyol vıtaralar 1996-97 ve sonrası uretılmıs olup motor olarak japonlara gore daha kuvvetlıdır ıc donanımıda baya farklıdır dıgerıne gore
pekı hangısı dersenız ıkısınınde ayrı kullanı kıtlesı vardır ıkısıde pıyasada gayet cok tutulur ve satılrı ben gucu terch eder hublardan sıkıntı yasadıgmda japonla degısmeyı tercıh ederdım ;) ;) ;)

benim bi tanıdıgım 2001 model bi vitara satıyordu aracın hasarı felan yok orjinali bozulmamış arac araziye girmemiş yükseltme felan yok çelik jant bide bana uyguna veriyor onu alıcaktım ama acaba 97 modelmi baksam :(

Keyif sizin, sonuçta hepsi Suzuki, temiz ve sorunsuz bir araçsa hiçbir suzuki sizi yolda bırakmaz...

ben modellı taraftarıyım ve kendı tercıhım ıspanyol olurdu ;D ;D ;D bence 2001 ı alın en fazla ılerde o da kırılırsalar poryaları değısırsınız

tsk ederim yarın alıyorum resimlerini en yakın zamanda atıcam yükseltip modifiye edip çamura girip öle atıcam tabiki :D

Kendinize bir başlık açıp ilk halinden başlayarak modifiye kısımlarını sitede paylaşın... Aracı modifiye ederken yardımcı olacak bir sürü insan var, yalnız kalmamış dolayısıyla olası bir hata yapmamış olursunuz...

1998 (kısmen japon)-2003 modellerin japon olmadığı bilgisi mevcut.. 2004 model olan gvitaramın japon olup olmadığını şasesinin merdiven şase olup olmadığını araç üzerinden anlamam mümkün müdür.. japon üretim olmasının ya da başka ülkedeki (ispanya) üretimin kayda değer farkları var mıdır.. teşekkür ederim..

Japon olup olmadığını ön camın dibinde yazan numaranın üstünden anlayabilirsiniz, en azından benim 2004 te made in japan yazıyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.