Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blueclours Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,634

Etiketler
Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri

Vitara kullanmadım ama, arazide çok vitara ile aynı parkuru parlaştım...
Neden sevmediğimi biliyorum, hemen açıklayayım.

1. Büyük ebat lastik takamıyorsunuz...
2. Küçük ebat lastikler nasıl yapıyorsa daha güçlü ve büyük lastikli araçların geçemediği yerlerden geçiyor...
3. Hem az yakan, hem şehir içi hem de şehir dışı yollarda kullanabileceğimiz, hemde off road'a bu kadar uyum sağlayabilecek bir araç olduğuna hala inanmıyorum :D :D :D

ict3055' Alıntı:
Vitara kullanmadım ama, arazide çok vitara ile aynı parkuru parlaştım...
Neden sevmediğimi biliyorum, hemen açıklayayım.

1. Büyük ebat lastik takamıyorsunuz...
2. Küçük ebat lastikler nasıl yapıyorsa daha güçlü araçların geçemediği yerlerden geçiyor...
3. Hem az yakan, hem şehir içi hem de şehir dışı yollarda kullanabileceğimiz, hemde off road'a bu kadar uyum sağlayabilecek bir araç olduğuna hala inanmıyorum :D :D :D
abı 3 uncu dedıgıne katılmıyorum ben tek aracla her kosula kullanıyorum hatta tum suzukıcıler aynı sende ıyı kotu bılıyosun mesela dıscoyla sehır ıcı aynı kullansam belımı asırı buler haksızmıyım ben 8 ayda 20000 km yaptım normalde yılllık 30-40 bın arası yapıyorum dıscoyla halım sence nasıl olurdu ??? ???

gokhan5234' Alıntı:
abı 3 uncu dedıgıne katılmıyorum ben tek aracla her kosula kullanıyorum hatta tum suzukıcıler aynı sende ıyı kotu bılıyosun mesela dıscoyla sehır ıcı aynı kullansam belımı asırı buler haksızmıyım ben 8 ayda 20000 km yaptım normalde yılllık 30-40 bın arası yapıyorum dıscoyla halım sence nasıl olurdu ??? ???

Abi işte bu yüzden katılmalısın zaten 3. dediğime...
Hem yol yapabiliyorsun, hem de off road...
Bence Suziki'nin tüm markalardan öne çıkan özelliği bu...
Disco ile o kadar yol adama ev köy yaktırır :D :D :D

blueclours' Alıntı:
senin aracla farkı ne ? onları sayabilirmsın
hangı aracla hangısının dıscoyla bızım aracı aynı kılasmana koyma motor ve agırlıkları tamamen farklı buyukluklerde onun kullanıcı fıtap kıtlesı genelde kamp ıcın tutuyor saglam yapılmıs dıscolarda guzel ısler yapıyor benım baya arkadasımda var handı kapları yakıtları benım arabanım ıkı katından bırazcık fazla bırde agırlar camurda ve kumda sorun yasıyo yoksa guzel arac ben sayet sevıyorum dıscoları

Şunu demek istiyorum. Eğer tek araç varsa;
Hem off road yapayım, hemde gündelik hayatımda kullanmak istiyorum diyorsanız...
Bence Vitara bu soruna tek çözüm...

Yeterince arazi, yeterince şehir içi ve dışı performansı...

bende klasman olarak karşılaştır demedım ayıran farklar olarak sormuşdum cevabıda yazmışsın:smiley:

ama dıscoyla balıga gıtmeyı cok sevıyorum araba tır gıbı ne koysak ıcıne dolmuyo abartıyoz artık odun bıle koyuyoruz gıne tık yok gece cadırı kut arabanın yanına bıranda ac harıka o yonlerı tam kampcı arabası

Ben aradaki farkı şu video ile anlatayım...
Videodaki Vitara, T.C'deki tek TURBO'lu vitara...

O 3. 4. denemesinde çıkabildi orayı, Ben tek denemede geçtim...
Yokuşu bişeye benzemiyor demeyin, orası tamamen KİL ve yaş topraktır...

http://www.dailymotion.com/video/xgv03c_boloff-sosyete-cayyry-off-road-gezisi-7-golkoy_auto

o turbolu vıtara tutmadı aytak falan sardı dedıler memnunmular aractan ben ole duymadım sen boludasın ıyı bılırsın

o araba manuel ve eleman gazı ayarlıyamamıs sısmıs otomatık olması senın arabanın en buyuk ıyı yanı olmus benım aracta otomatık denıyelım ıstersen cunku bn genellıkle ordan daha pıs yerlere zorrlanmadan cıkıyorum

gokhan5234' Alıntı:
o turbolu vıtara tutmadı aytak falan sardı dedıler memnunmular aractan ben ole duymadım sen boludasın ıyı bılırsın

O araç geçen Bolu'da yapılan mahali yarışta Rescue (00) olarak görev aldı.
Ve 3. sırada derece yaptı :D

Eğer birgün Vitara alırsam kesin TURBO takarım...
Yatak sarma nedeni, Turbo'nun devir kesicisinin ayarlanmaması ile alakalıydı...
Yani 6 binde de Turbo hala aktifti...
Sonra hata anlaşıldı, ondan sonra hiç bir sorun yaşamadı arkadaşımız...

gokhan5234' Alıntı:
o araba manuel ve eleman gazı ayarlıyamamıs sısmıs otomatık olması senın arabanın en buyuk ıyı yanı olmus benım aracta otomatık denıyelım ıstersen cunku bn genellıkle ordan daha pıs yerlere zorrlanmadan cıkıyorum

Eleman dediğiniz 7 yıllık off roadcu, sizi tanımıyorum...
O kadar tecrübenizin olduğunu düşünerek konuşuyorum sadece...
Ama orası gerçektende pislik biryer...
Dedim ya videoyu koyarken bişeye benzemez ama tamamen kil...

ict3055' Alıntı:
Eleman dediğiniz 7 yıllık off roadcu, sizi tanımıyorum...
O kadar tecrübenizin olduğunu düşünerek konuşuyorum sadece...
Ama orası gerçektende pislik biryer...
Dedim ya videoyu koyarken bişeye benzemez ama tamamen kil...
y benle alakası yok sızde ızleyın zaten farkında olursunuz otomatıkte sabıt gazlaa arada bosluk olmadan yardırarak cıkma ımkanınız var ama manuellde ordada gozukuyor arkadas devamlı patı ve aracı bır 1 -2 vıtes olarak vurdura vurdura cıkarmaya calısıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.