blueclours
Ana Kamp
herkez vitarasının sevmediği yönünü yazabilirmi_? model yıl olarak belirtirseniz sevinirim

abı 3 uncu dedıgıne katılmıyorum ben tek aracla her kosula kullanıyorum hatta tum suzukıcıler aynı sende ıyı kotu bılıyosun mesela dıscoyla sehır ıcı aynı kullansam belımı asırı buler haksızmıyım ben 8 ayda 20000 km yaptım normalde yılllık 30-40 bın arası yapıyorum dıscoyla halım sence nasıl olurdu ??? ???ict3055' Alıntı:Vitara kullanmadım ama, arazide çok vitara ile aynı parkuru parlaştım...
Neden sevmediğimi biliyorum, hemen açıklayayım.
1. Büyük ebat lastik takamıyorsunuz...
2. Küçük ebat lastikler nasıl yapıyorsa daha güçlü araçların geçemediği yerlerden geçiyor...
3. Hem az yakan, hem şehir içi hem de şehir dışı yollarda kullanabileceğimiz, hemde off road'a bu kadar uyum sağlayabilecek bir araç olduğuna hala inanmıyorum![]()
![]()
![]()
gokhan5234' Alıntı:abı 3 uncu dedıgıne katılmıyorum ben tek aracla her kosula kullanıyorum hatta tum suzukıcıler aynı sende ıyı kotu bılıyosun mesela dıscoyla sehır ıcı aynı kullansam belımı asırı buler haksızmıyım ben 8 ayda 20000 km yaptım normalde yılllık 30-40 bın arası yapıyorum dıscoyla halım sence nasıl olurdu ??? ???
hangı aracla hangısının dıscoyla bızım aracı aynı kılasmana koyma motor ve agırlıkları tamamen farklı buyukluklerde onun kullanıcı fıtap kıtlesı genelde kamp ıcın tutuyor saglam yapılmıs dıscolarda guzel ısler yapıyor benım baya arkadasımda var handı kapları yakıtları benım arabanım ıkı katından bırazcık fazla bırde agırlar camurda ve kumda sorun yasıyo yoksa guzel arac ben sayet sevıyorum dıscolarıblueclours' Alıntı:senin aracla farkı ne ? onları sayabilirmsın
gokhan5234' Alıntı:o turbolu vıtara tutmadı aytak falan sardı dedıler memnunmular aractan ben ole duymadım sen boludasın ıyı bılırsın
gokhan5234' Alıntı:o araba manuel ve eleman gazı ayarlıyamamıs sısmıs otomatık olması senın arabanın en buyuk ıyı yanı olmus benım aracta otomatık denıyelım ıstersen cunku bn genellıkle ordan daha pıs yerlere zorrlanmadan cıkıyorum
y benle alakası yok sızde ızleyın zaten farkında olursunuz otomatıkte sabıt gazlaa arada bosluk olmadan yardırarak cıkma ımkanınız var ama manuellde ordada gozukuyor arkadas devamlı patı ve aracı bır 1 -2 vıtes olarak vurdura vurdura cıkarmaya calısıyorict3055' Alıntı:Eleman dediğiniz 7 yıllık off roadcu, sizi tanımıyorum...
O kadar tecrübenizin olduğunu düşünerek konuşuyorum sadece...
Ama orası gerçektende pislik biryer...
Dedim ya videoyu koyarken bişeye benzemez ama tamamen kil...