Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oktay_1975 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,936

Etiketler
Ynt: Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında

ilgi ve alakanızdan dolayı tekrar teşekür ederim Kürşat bey erkut bey ve Cemafer usta ...

oktay_1975' Alıntı:
ilgi ve alakanızdan dolayı tekrar teşekür ederim Kürşat bey erkut bey ve Cemafer usta ...

ben teşekkür ederim :smiley:

bir karar verebildinmi yoksa acele etmeyip mi karar vericeksin

acele etmeden araştıracağız .
cuma cumartesi cemafer ustanın aracı gelecekmiş , bakıp görüp daha net karar vermek daha mantıklı

buarada V6 2000 olması daha ağır bastı . sanırım V6 bakıcaz .
hazır yapılı bulursak temiz olması kayıdı ile tercih edebiliriz .
olmazsa ilk önecellikli modifiyeleri yapıp bir müddet bakıcam , aracı yaparsak uzun vade için kullanabilecekmiyiz
uzun vade kullanımı için sanırım modifiyeler yapılabilir

saygılar...

sana dediğimi hiç unutma Suzuki için bir para limiti koy kendine o limiti geçiceksen daha mantıklı başka araçlar var. Suzuki belli limitler içinde oldugunda mantıklı bir arazi aracıdır.

Görüşmek üzere

saygılar

aklımda söylediklerin . dikkate alıyorum . başka modellerin fiyatlarına da bakıyorum .....

Öncelikle birini övmek birinin yanında olmak yada başkaları ile ilgili yorum yapmak haddime değil ama Cemafer kardeşim konusunda güvenebileceğin bir ustadır. Yapabileceğini yapar yapamayacağınıda net söyler yüzü güleçtir. Samimi iyi niyetlidir. işinin ehlidir. Sinop ta olmama toyota kullanmama rağmen her türlü yardımını esirgemiyor ve her aradığında telefonun ucundadır. Son olarakta asıl gereken dürüsttür.

warmaster' Alıntı:
Öncelikle birini övmek birinin yanında olmak yada başkaları ile ilgili yorum yapmak haddime değil ama Cemafer kardeşim konusunda güvenebileceğin bir ustadır. Yapabileceğini yapar yapamayacağınıda net söyler yüzü güleçtir. Samimi iyi niyetlidir. işinin ehlidir. Sinop ta olmama toyota kullanmama rağmen her türlü yardımını esirgemiyor ve her aradığında telefonun ucundadır. Son olarakta asıl gereken dürüsttür.

bunlar , benimde ilk görüşmemizde edindiğim izlenimlerim

saygılar ...

bu arada Suzuki Vitara 2,0 V6 ya Atiker iyimidir
prins daha iyi miş fakat nerdeyse yarı yarıya yakın fark var fiyatta

atikerde karar verdik ....

oktay_1975' Alıntı:
bu arada Suzuki Vitara 2,0 V6 ya Atiker iyimidir
prins daha iyi miş fakat nerdeyse yarı yarıya yakın fark var fiyatta

atikerde karar verdik ....

oktay ben inka gaz taktırdım çok memnunum atiker yerine onu öneririm atikeri hiç tavsiye etmem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.