Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oktay_1975 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,932
Ynt: Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında

şnorkel lazım ama şnorkelden önce arka difransiyele %100 bir kilit takmak lazım arazide başarı istiyorsan.

Etiketler

ön tampon - vinç 2 ay içinde , ondan sonra da kilit olayını yaparız .

buarada biraz tecrube kazanacaz düşüncesindeyim. limitleri de biraz aşıcaz gibi :smiley:

oktay_1975' Alıntı:
ön tampon - vinç 2 ay içinde , ondan sonra da kilit olayını yaparız .

buarada biraz tecrube kazanacaz düşüncesindeyim. limitleri de biraz aşıcaz gibi :smiley:

kendine hakim olmazsan bu işin sonu yok :smiley:

bir müddet 2yıl belki 3 yıl kullanabilecek donanımı yapıcaz düşüncesindeyim

belki 1-2 aşabiliriz limitleri , ama sadece okadar ...

SElamlar Oktaycım öncelikle hayırlı uğurlu bol çamurlu olsun bugün aracını gördüm Kürşad ın eski vx 80 de ordaydı sağolsun Cemo pazar günü açtı dükkanı benim için İstanbul a geldim direk pazarda olsa doğru Cemo kardeşime :D Oktaycım araç nefis olmuş gördüm Maşallah diyorum güle güle sıkıntısız binersin inşallah aramıza hoşgeldin. :D

warmaster' Alıntı:
SElamlar Oktaycım öncelikle hayırlı uğurlu bol çamurlu olsun bugün aracını gördüm Kürşad ın eski vx 80 de ordaydı sağolsun Cemo pazar günü açtı dükkanı benim için İstanbul a geldim direk pazarda olsa doğru Cemo kardeşime :D Oktaycım araç nefis olmuş gördüm Maşallah diyorum güle güle sıkıntısız binersin inşallah aramıza hoşgeldin. :D

çok sağolasın , teşekürler .

zaten cumartesi sen aradığında , Cemalettin kardeşimize selam söyle dedim ama anlamadı yada unuttu laf arasında :smiley:

aracın daha eksikleri var tamamlayacaz yavaş yavaş , standat hali ile çok fark oldu daha neler olacak bilmem

tekrardan çok teşekürler

Ben Cemo nun elinde böylesine çıtır bir araç olduğunu bilmiyordum olmuş olmuş tam olmuş işiniz bittiğinde patlar süper olmuş senin adına sevindim kardeşim harika kazasız belasız sıkıntısız inşallah.

warmaster' Alıntı:
Ben Cemo nun elinde böylesine çıtır bir araç olduğunu bilmiyordum olmuş olmuş tam olmuş işiniz bittiğinde patlar süper olmuş senin adına sevindim kardeşim harika kazasız belasız sıkıntısız inşallah.

çok sağol teşekürler

az kaldı sonra düşeceyiz yollara dağlara :smiley:

İnşallah bir gün beraber de birşeyler yapmak nasip olur Allah tamamına erdirsin güzrl yoldasınız İstanbul aktivite açısından harika kısa zamanda üstadlarla çok yol alacaksın emin ol.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.