Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oktay_1975 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,942

Etiketler

Ynt: Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında

sağolun teşekürler ilan açılınca detaylı incelerim

aklımın bir köşesine yazdım

25 000. Civarına full yapılı arac bulunabilir 30-35 e maletmek yerine

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-ilk-sahibinden-vitara-az-kullanilmis-33872453/detay

yorymlarmısınız arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-emsalsiz-suzuki-vitara-jlx-81000-de-40895741/detay

bu aracada 21 900 diyor 21 800 olmaz diyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-arazi-gormemis-4x4-42099527/detay

bir de böleleri var . bunu aramadım motor bloğu değişmiş
ve bunu gibi blok değişenler var ilanlarda .

neden blok değiştirmişler kronik bişeymidir , başına gelen varmı acaba forumda

son_kral_54' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-arazide-ozel-olun-off-road-donanimli-vitara-42607917/detay

aslında aracınız güzel ve donanımlı fiyat uygun .
ben nedense hayatımda ilk defa otomatik olucak diye yola çıktım bu işe kalkışırken :(
bu tür araçlarda daha verimli olsada kararlıyım otomatik konusunda ...

umarım aradığım aracı bulabilirim

sizin aracınızıda umarım hakkını verecek birine satılır hayırlı satışlar diliyorum ...

ilginizden dolayı da sonsuz teşekür ederim

saygılar...

warmaster' Alıntı:
birde anladığım kadarı ile 2000 ve üstü aranıyor?

aslında evet 2000 ve üstü model yüksek olsun diye biz türk milletinde bir saplantı vardır ya , ondan olsa gerek ( kendi adıma )

saplantı değil haklı beklenti bu sözüm kimsenin aracına değil ama yeni yenidir. yorgun bir araç ne kadar insanı çıkmaza sokar, otomotiv gelişen bir sektör eklentiler sürüş keyfini artırır bu gibi nedenler ortada.

arkadaşlar link teki araca yarın bakıcam tekirdağ da 19 500 olucak gibi
bakımları ve dedikleri dışında bişey çıkmazsa

öncellikle ben bakıcam hoşuma giderse biyerlere gösterecem
tanıdığınız tavsiye edebileceyiniz usta varmı tekirdağ - çorlu cıvarlarında - en kötü ihtimal çorlu suzuki servisi var expertiz yaptırırım ...
nelere dikkat etmemiz gerek kabaca aydınlatabilirmisiniz vaktimiz musade ettiğince

hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun ....

pardon link burda :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-ilk-sahibinden-vitara-az-kullanilmis-33872453/detay

Oktay bey, şu forumlarda benim en anlaşamadığım üye tipisiniz, Bu araçlar ve modifiyeleri ile ilgili bişeyler pek bilmediğinizi söyleyerek sorular soruyorsunuz, insanlar size oturup zaman harcayıp cevaplar ve bilgiler veriyor. ama siz tüm cevaplar bir kulağınızdan girip diğerinden çıkarak zaten herşeyi biliyormuş gibi kendi yolunuzda gitmeye devam ediyorsunuz.

O zaman biliyorsanız biz sizi izleyelim belki bişeyler öğreniriz, yada bilmiyorsanız ve soru soruyorsanız aldığınız cevapları daha ciddiye alın.

burdaki insanların baya bir çoğu o yolları geçti, hataları yaptı, doğruları yaptı. Tekrar aynı hataları yapıp doğruları bulmanın alemi yok, sadece acele etmeden aradığınız aracın tecrübeli insanları ile ciddiye alarak muhabbetler ederek en az zararla ve en mutlu şekilde işinizi bitirirsiniz isterseniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.