Faydalı bir başlık. Uzun zamandır evde eski kovboy filmlerini internet üzerinden laptopla seyrediyorum. Seyretmek istediğim filmi önce internette aramam gerekiyor.
Gezilerde sorun internet. Yanımdaki Sim kartının GB kapasitesi film seyretmek için yeterli değil ama, Almanya dahil bir çok Avrupa ülkesinde interneti olan karavan parkların sayısı süratle artıyor. Son iki yıl yaptığım Almanya içi gezilerde bu olanaktan faydalandım. Sadece karavan parklarda değil bazı şehirlerde de telefonu şehir internetine bağlayarak video seyrettiğim oldu.
Önümüzdeki haftalarda planladığımız Almanya gezisinde akşamları benim kovboy eşiminde polisiye filmlerini seyredebilmesi için hazırlık yapıyorum. bazı yerlerde zayıf olan interneti güçlendirmek için 10 yıldır yanımda olan ama hiç kullanmadığım aşağıdaki adaptörle yaptığım denemeler biraz ümit verici. Avluda duran karavandan bu adaptör sayesinde evdeki interneti kullanabiliyorum, film seyretmek için yeterli değil ama, aramızda evin duvarları var. Karavan parklarda durum nasıl olur ilk gezide göreceğim. Bu konuda deneyimi olanlar bilgi verirlerse sevinirim.
Alfa Awus036NH 802.11b/g/n 5 Dbi Antenli Kablosuz Usb Adaptör