Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 285
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,017
:smiley:

092-IMG_2843.JPG

093-IMG_2844.JPG

094-IMG_2862.JPG

095-IMG_2879.JPG

096-IMG_2882.JPG

Etiketler

Yarın daha da güneye İsviçre hatta İtalya'ya kadar olan maceramızı anlatacağım.Başbakanımızın ''DA DA GELMEM '' dediği Davos a biz onun yerine gittik...İsviçre Alplerinin ikliminin ne kadar sert olduğunu gözlerimizle gördük. Heidi'nin köyü ,como gölü ve Pisa .... görüşmek üzere.

Nevzat muhtesemsiniz. Bit pazarı harika imiş. İki sorum var. Sehir iclerinde mi kaliyorsunuz? Kamp yeri yoksa ne yapiyorsunuz? Diger sorum ise toplamda kac kmlik bir rota bu.
Sevgiler

Teşekkürler hocam, evet bit pazarı güzeldi bı kaç tane vw oyuncak aldım eski. 25 günün yarısı kamplarda diyer yarısı donanımlı akaryakıt istasyonlarında geçti. Kaldığımız kampların bir çoğunun ismini ve internet adresini yazıyorum. Toplam 7500 km yol yaptık ortalama günlük 250 km.

nevzat' Alıntı:
Teşekkürler hocam, evet bit pazarı güzeldi bı kaç tane vw oyuncak aldım eski. 25 günün yarısı kamplarda diyer yarısı donanımlı akaryakıt istasyonlarında geçti. Kaldığımız kampların bir çoğunun ismini ve internet adresini yazıyorum. Toplam 7500 km yol yaptık ortalama günlük 250 km.

Masallah. İyi yol. Yolunuz acik olsun.

Bitpazarı çok güzelmiş... ;)

Öteden beri, bitpazarlarında dolaşmayı, hatta birşeyler satın almayı severim. Müze gibi görürüm o yerleri. Eskiye özgü ne varsa, oralarda bulmak olası; aygıtlar, kitaplar, oyuncaklar, giysiler...neler neler... Eskiden Çankaya'ya (İzmir) giderdim ama son yıllarda pek uğra(ya)mıyorum. :-[ Büyük kentlerde yaşayanlar, bu anlamda şanslı. ;)

Cavid Sezen

Ynt: Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012

merhabalar nevzat bey cok gecmiş olsun taşlardan kurtuldunuz.gezinizde gezenbilir ailesinide düşündüğünüz için teşekkürler evet sizinde bildiğiniz gibi Dünya senin oyun alanın, tadını çıkar...! helal olsun size ailenize. saygılar .. :smiley:

Bir günlük aradan sonra gezimizin geri kalanını anlatmaya devam ediyorum.Bu arada güzel sözleriniz için teşekkürler.

Rotamızı güneye çevirdik demiştik. gene pek otobanlara uğramadan ara yollar ve köylerden hedef Almanya-İsviçre-Liechtenstein ve Avusturya sınırlarının kesim noktasında yer alan Bodensee gölü. Ara yolları tercih ediyoruz çünkü otobanlardan gidince etrafta pek görülecek şehir yok,şehirlerin yanından geçerken ses duvarları nedeniyle üstü açık tünelden geçiyormuşsunuz gibi etrafınızı göremiyorsunuz.Ayrıca Almanyanın köyleri çok ama çok güzel .Düzenli bakımlı temiz.Ayrıca süpriz güzel noktaları kaçırmak istemiyoruz. yolumuz gene manzaralı düzgün asfalt...Yol üzerindeki köylerde ilgimizi çeken noktalarda duruyoruz.Gene bir kaç eskici dükkanı birinde eski bir BMW bile satılıyor.Diyer bir köydeyse köy pazarı kurulmuş.Hepsini geze geze gidiyoruz.

13-IMG_2933.JPG

07-IMG_2895.JPG

01-IMG_5486.JPG

02-IMG_5488.JPG

03-IMG_5489.JPG

Nevzat hocam..yeşilin her tonuyla bezeli seyahatiniz bizlere huzur veriyor..Vermeyede de devam edecek inşalla.

şu uçurumdan bakışın videosu da varsa makbule geçerdi.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR