Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 285
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,973

Etiketler
Ynt: Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012

Bu da yukarıda pazar kurulu köydeki fotoğrafı olan Kızılderililerin müziği:smiley: canlı çalıyorlardı ve bana baya ilginç gelmişti.

http://youtu.be/akXGka686eQ

Bodensee gölüne ulaşıyoruz ve gölün kuzey kıyısındaki (Almanya tarafı) camping Hegne 'ye yerleşiyoruz.Kampingimiz güzel ,işletmecisi uzun bıyıklı abi ilginç ve komik,kızımla fotoğraf çektiriyor.İlk kez bir kampingde kamp ateşi gördüm:smiley:

kampın web sitesi http://www.camping-hegne.de/

17-IMG_2966.JPG

18-IMG_2968.JPG

19-IMG_2969.JPG

20-IMG_2973.JPG

21-IMG_2974.JPG

Kampta akşam üzeri yemek yerken birden yağmur başladı ve biz toparlanıp içeri girene kadar baya ıslandık tabi yemeklerimizde.Sonra bizim karavanımızın bir tentesi olsa bu başımıza gelmezdi diye düşündük:smiley: O gece gezenbilirde Mustafa yetim beyin konusunu incelerken tente olayından bahsettim ,sağolsun akdeniz45 Hüseyin bey özelden mesaj atarak bir kaç adres gönderdi ardından kendisiyle telefonda görüştük,kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.Tente alabileceğimiz adresler genelde geçtiğimiz rotalardaa kaldığı için İtalya ve Fransa dönüşü tekrar uğrayacağıZ diyerek yola devam ettik.

Bodensee gölü 'nün karşısı İsviçre.Sabah kahvaltıdan sonra gölün ortasındaki Reichenau şehrinde kısa bir tur atıp İsviçre sınırına doğru devam ettik.

İsviçre'ye Konstanz şehri içinden bir sınır kapısından giriş yaptık.Öylesine bir kontrol vardı sadece.Vignetimizi bir benzinlikten alıp(30 euro ) navigasyonda işaretlediğimiz (otobanları,paralı yolları devre dışı olarak) Davos a doğru bizi ne tür yolların beklediğini bilmeden yola başladık. Başlangıçta manzara bir parça Almanya'yı andırsada WİL şehrinden sonra ilerleyen kilometrelerde yokuşlar sertleşmeye ve hava soğumaya başladı.Sürekli bir yağmur altında pek fotoğraf çekemeden bir köy kahvesinde mola verene kadar ilerledik:smiley:

01-IMG_5553.JPG

02-IMG_5557.JPG

03-IMG_5562.JPG

04-IMG_5563.JPG

05-IMG_5564.JPG

Wil şehri güzeldi ve hava açtı pırıl pırıl bir güneş.Alışveriş yaptık bir markette gördüğüm Pınar peynirleri beni gururlandırdı:smiley:

07-IMG_5579.JPG

08-IMG_5580.JPG

12-IMG_3060.JPG

13-IMG_3069.JPG

14-IMG_3072.JPG

Almanya'dan selamlar .
şöyle bir gözatabildim .Sayfalar zor açılıyor .Neden anlamadım .Üniversite şehri fotolarını görmek istedim ama uzun sürede açılmadı .Dönüşte inşallah ,sizle beraber gezmiş kadar oluruz .Bugün ilk kez yağmuru bol bir güne denk geldik burada .Sizin aksiniz bizi de sıcak ve nemli hava çok zorladı .
İyi geceler diliyorum .

:smiley:

Bu arada sürekli tırmanıyor bir çıkıyor bir iniyoruz.Çok keskin virajlı yollardan geçtik ,bir ara bizimkiler korkup söylenmeye bile başladı.Neyseki ansızın karşımıza çıkan çocukluğumuzun meşhur çizgi filmi heidi (haydi) nin köyü olan heididorf a varınca keyifleri yerine geldi.

http://www.heididorf.ch/

22-IMG_3088.JPG

21-IMG_3083.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR