KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yarın daha da güneye İsviçre hatta İtalya'ya kadar olan maceramızı anlatacağım.Başbakanımızın ''DA DA GELMEM '' dediği Davos a biz onun yerine gittik...İsviçre Alplerinin ikliminin ne kadar sert olduğunu gözlerimizle gördük. Heidi'nin köyü ,como gölü ve Pisa .... görüşmek üzere.
Nevzat muhtesemsiniz. Bit pazarı harika imiş. İki sorum var. Sehir iclerinde mi kaliyorsunuz? Kamp yeri yoksa ne yapiyorsunuz? Diger sorum ise toplamda kac kmlik bir rota bu.
Sevgiler
Teşekkürler hocam, evet bit pazarı güzeldi bı kaç tane vw oyuncak aldım eski. 25 günün yarısı kamplarda diyer yarısı donanımlı akaryakıt istasyonlarında geçti. Kaldığımız kampların bir çoğunun ismini ve internet adresini yazıyorum. Toplam 7500 km yol yaptık ortalama günlük 250 km.
Teşekkürler hocam, evet bit pazarı güzeldi bı kaç tane vw oyuncak aldım eski. 25 günün yarısı kamplarda diyer yarısı donanımlı akaryakıt istasyonlarında geçti. Kaldığımız kampların bir çoğunun ismini ve internet adresini yazıyorum. Toplam 7500 km yol yaptık ortalama günlük 250 km.
Öteden beri, bitpazarlarında dolaşmayı, hatta birşeyler satın almayı severim. Müze gibi görürüm o yerleri. Eskiye özgü ne varsa, oralarda bulmak olası; aygıtlar, kitaplar, oyuncaklar, giysiler...neler neler... Eskiden Çankaya'ya (İzmir) giderdim ama son yıllarda pek uğra(ya)mıyorum. :-[ Büyük kentlerde yaşayanlar, bu anlamda şanslı.
merhabalar nevzat bey cok gecmiş olsun taşlardan kurtuldunuz.gezinizde gezenbilir ailesinide düşündüğünüz için teşekkürler evet sizinde bildiğiniz gibi Dünya senin oyun alanın, tadını çıkar...! helal olsun size ailenize. saygılar ..
Bir günlük aradan sonra gezimizin geri kalanını anlatmaya devam ediyorum.Bu arada güzel sözleriniz için teşekkürler.
Rotamızı güneye çevirdik demiştik. gene pek otobanlara uğramadan ara yollar ve köylerden hedef Almanya-İsviçre-Liechtenstein ve Avusturya sınırlarının kesim noktasında yer alan Bodensee gölü. Ara yolları tercih ediyoruz çünkü otobanlardan gidince etrafta pek görülecek şehir yok,şehirlerin yanından geçerken ses duvarları nedeniyle üstü açık tünelden geçiyormuşsunuz gibi etrafınızı göremiyorsunuz.Ayrıca Almanyanın köyleri çok ama çok güzel .Düzenli bakımlı temiz.Ayrıca süpriz güzel noktaları kaçırmak istemiyoruz. yolumuz gene manzaralı düzgün asfalt...Yol üzerindeki köylerde ilgimizi çeken noktalarda duruyoruz.Gene bir kaç eskici dükkanı birinde eski bir BMW bile satılıyor.Diyer bir köydeyse köy pazarı kurulmuş.Hepsini geze geze gidiyoruz.