işte asıl sorunumuz bu,malesef birileri yüzde on karla bu işleri yapmıyor,yüzde yüz,ikiyüz istiyor,her yerde olduğu gibi yozlaşmış,iğrençleşmiş,pis bir millet olduk,çalan,aldatan.kandıran.boyayıp satan,diplerde yaşayan pis bir millet,kimseye güvenemiyorsun,hep gözün arkada,acaba beni nerede kandıracak diye bekliyorsun,yetinmiyor,aç gözlüler çünkü,gelen müşteriye 4 liraya yapılacak işi bu şuna razı olur-bu buna razı olur diye yolunacak kaz muamelesi yapıyor,maksimumuna zorluyor,bu sırada dudaklarının kenarından salyaları akıyor,kafasından ne kadar koparabileleceğini kuruyor,o yüzden buradaki arkadaşlar vampirlerden kaçmak için kendi karavanını yapıyor,ucuz yollu işi halletmeye çalışıyor,ben başıma geleceği biliyorum,adam 6-7 diyor,gidip konuştuğumda ekstralar sunacak,içinde hep şurdanda koparayım,burdanda koparayım diyerek on bin hesap çıkaracak,sonra ben kızacağım ya marangozluğa soyunacağım,yada bir marangoza ruhumu teslim edeceğim,
bazen diyorlar ya
alem g.t olmuş diye
bu g.t e hakaret olur,alem daha neler olmuş...
son yıllarda millet olarak öyle yozlaştık,öyle pislendik ki,savaş olsa bu millet cephede birbirini vurur,en sonunda lanet olsun deyip çadır kampçılığına,özüme,temizliğe,doğaya geri döneceğim....