VX 100 - Disco TD5 - Cherokee 2.7 CRD ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FMSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: VX 100 - Disco TD5 - Cherokee 2.7 CRD ?

FMSSSS' Alıntı:
Tekrar merhaba arkadaşlar, motor km ömrü konusunda alacağım VX 100 200.000 i geçkin olursa ki geneli öyle, beni çok üzer mi? Toyotanın motorunun dayanıklı olduğunu biliyorum ama yedek parça konusunda hiçbir fikrim yok kolay bulunur mu? pahalı mı? yan sanayisi nasıl? Tekrar teşekkür ederim. umarım bende yakın zamanda bir vx 100 alırıım ve gezilere katılırım. Tekrar teşekkür ederim

200 bin toyota motorlar için yüksek bir rakam sayılmaz şahsi görüşüm, ve çevremde arkadaşlarımın araçlarından gördüğüm.800-900 binde 60 kasa gördüm,550 binde 80 kasa gördüm..300-400 binde sorunsuz 100 ler var.
her tür yedek parçayı kolay bulabileceğinizi pek sanmıyorum muhtemelen siparişle 20-25 günde geliyor.pek ucuz olduğuda söylenemez..
yan sanayi toyotada pek tavsiye edilen bir durum değil.onarımı orjinal parçayla yaparsanız aracın kullanım ömrü boyunca birdaha o konuyla ilgilenmenize gerek kalmaz.

toyota alırken mutlaka konusunda yetkin insanlara gösterin, piyasada her türlü üçkağıt dönüyor..
istanbulda tem servis suat arkadaşımıza gönül rahatlığıyla gösterebilirsiniz.parça konusundada size yardımcı olurlar.

Atatürk Oto Sanayi Sitesi 1.Kısım B Blok No:318

Maslak/İstanbul

Telefax: 0212-346 28 65
Telefon: 0212-346 28 66
GSM: 0535-886 62 75

toyota iyi aracdır, umarım gönlünüze göre bulursunuz birtane.

Etiketler

çağlar' Alıntı:
200 bin toyota motorlar için yüksek bir rakam sayılmaz şahsi görüşüm, ve çevremde arkadaşlarımın araçlarından gördüğüm.800-900 binde 60 kasa gördüm,550 binde 80 kasa gördüm..300-400 binde sorunsuz 100 ler var.
her tür yedek parçayı kolay bulabileceğinizi pek sanmıyorum muhtemelen siparişle 20-25 günde geliyor.pek ucuz olduğuda söylenemez..
yan sanayi toyotada pek tavsiye edilen bir durum değil.onarımı orjinal parçayla yaparsanız aracın kullanım ömrü boyunca birdaha o konuyla ilgilenmenize gerek kalmaz.

toyota alırken mutlaka konusunda yetkin insanlara gösterin, piyasada her türlü üçkağıt dönüyor..
istanbulda tem servis suat arkadaşımıza gönül rahatlığıyla gösterebilirsiniz.parça konusundada size yardımcı olurlar.

Atatürk Oto Sanayi Sitesi 1.Kısım B Blok No:318

Maslak/İstanbul

Telefax: 0212-346 28 65
Telefon: 0212-346 28 66
GSM: 0535-886 62 75

toyota iyi aracdır, umarım gönlünüze göre bulursunuz birtane.

Değerli bilgiler için teşekkür ederim. VX100 kullanıcılarının tecrübelerini beklemeye devam eidyorum.

tartışmasız VX 100 ,hem şehir içi hem şehir dışı iyılda 50-60 bin km yol yapaıyorum ,tek aracım VX 100 hemde full offroad donanımı üzerinde ,35 inç lastiklerle ,yaklaşık 3inç yükseltme var ,hiç bir sıkıntım yok ,şimdiden hayırlı olsun

cihanülker' Alıntı:
tartışmasız VX 100 ,hem şehir içi hem şehir dışı iyılda 50-60 bin km yol yapaıyorum ,tek aracım VX 100 hemde full offroad donanımı üzerinde ,35 inç lastiklerle ,yaklaşık 3inç yükseltme var ,hiç bir sıkıntım yok ,şimdiden hayırlı olsun
Sn. cihanülker aracınızın ortalama yakıt değerleri nedir? Sizin aracınız elbette fazla fazla yakıyodur, bende almadan önce kendimi kötüye ;D alıştırırsam şaşırmamış olurum. Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

Cihan abinin izniyle ben cevap vereyim,yaklaşık 20 gün önce Ankaradan Antalyaya LPG li 1.6 Tempra ile (araç boş) Cihan abiyi ziyarete gittim.Ortalama 550 km yol yaptım ve Tempra 100 tl lik LPG tüketti.Cihan abi benden 1 hafta önce aynı yolu VX 100 ile (aracının içi tıka basa doluydu) 175 tl lik LPG tüketerek kat etti.

Mukayese edersek ağzına kadar dolu ve full off road donanımlı bir VX 100 ile, boş bir Tempranın (bildiğimiz Tempra ;D ) aynı yolda tükettiği LPG yakıtı arasında 75 tl lik fark var.

Hiç düşünmeyin..

Toyota saydığınız araçlar içerisinde ikinci elde değer kaybı en az olan araçtır.Buna ilaveten yine saydığınız araçlar içerisinde sağlamlık ve tatmin bakımından en tercih edilesi araçtır.Tabiri caizse hurdası bile para eder..Hem evinizin salonunda gibi seyahat etmek,dahada güzeli arazide dolaşmak her babayiğidin harcı değildir.Alın gitsin bir kere geliyoruz şu dünyaya :D

FMSSSS' Alıntı:
Sn. cihanülker aracınızın ortalama yakıt değerleri nedir? Sizin aracınız elbette fazla fazla yakıyodur, bende almadan önce kendimi kötüye ;D alıştırırsam şaşırmamış olurum. Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

şehir içi , 20 litre lpg tüketirsiniz , şehir dışı ise 16-17 litre tüketim değeri normaldir, tabi kullanıma bağlı olarak değişir ,benzinde ise bu değerlerden % 20 düşerseniz gerçek tüketimi bulursunuz , çok makul değerler bunlar 3000 kg lık araca göre

arkadaslar guzel bilgiler vermeye devam ediyor,toyota konusunda sonuca gidiliyor ,
sizin durumunuz icin benim gorusum Prado daha uygundur.
ilk offroad aracim vx80,sonra vx 100,sonra prado,tekrar vx 100 ve halen 2000 model vx 100,
neden prado derseniz,arac ozellikleri vx100 e cok yakin,sadece daha kucuk motor,3400 v6 ,ve daha kucuk kasa,ama kullanim cok pratik,arazide iyi,yakiti daha dusuk ve vergi avantaji,100 e gore 2 kademe daha dusukten odeniyor,sehir ici kullanimi da daha rahat olur.
Bir de mali durumunuz kifayet ederde 4000 motorlu yeni modellerden,sanirim,2003 den basliyor,super olur

Herkese merhaba verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim yanlız şu var ki pradonun vergisi almayı düşündüğüm vx100 den daha yüksek kalıyo model yılı yüksek olduğu için. Bir de işin bütçe kısmı varki o kısmı çok çok önemli. benim niyetim benim focusu verip üstüne ekleyip o da en fazla 10.000 olabilir,pradoların fiyatı oldukça yüksek. Dünyaya bir kere geldiğimiz fikrine bende katılıyorum, iş cesaret işi bi de düzgün bişey bulabilmek.

Birşey daha sormak istiyorutm sizlere. VX100ün LPGsi yedek lastiğn yerine takıldığında acaba yedek lastiği arkaya takabileceğimiz bir aparatı var mıdır, kapağı yana değilde yukarı açıldığı için sorun yaratır mı. Teşekkürler.

Birşey daha eklemek istiyorum izininizle. VX100 alırken özellikle dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? kaporta mekanik hariç. Örnek olarak yükselme alçalma var mı veya çalışıyor mu? diğer ekstra özellikler ve bunların çalışıp çalışmadığına dair kontrollleri nereden yaparım? zaman içinde zayıflayan elektronik aksamları hangileridir? koltuk vs gibi.. Karar aşamasını bitirdim gibi geriye aracı bulup alması kaldı. Kia Sorento ve X3 kullanan arkadaşlarım var sakın 4x4 alma çok zıplıyor diyorlar ama sanırım bu VX100 için geçerli değil. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

En güzeli alacağınız aracı yetkili bir servise gösterin,üzerine birde ekspertiz raporu isteyin işiniz garanti olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri