cihanülker' Alıntı:arkadaşlar aracımın vinci takıldı , snorkel montajı bitti ,port bagajda bugün takılacak ,(resimleri bu hafta yükleyeceğim)fakat lastik konusunda kafama takılan şeyler var aracımın orjinal lastik ebatı 275-65-17 benim düşündüğüm ölçü 265-70-17 veya daha yüksek olmasını istediğim 265-75-17 malum 17 jant ölçüsünde sıkıntılar büyük .ne yapayım?? yukarıda yazmış olduğum ölçülerde bile lastik bulmuş değilim ankarada hala aranıyorum lütfen yardım .
CDM-SUBARU' Alıntı:Öncelikle,lastik tipine karar verdinizmi.
Yani,M/T mi A/T mi istiyorsunuz.
Çünkü bu ebatlar tedariği zor ebatlar değil.
M/T yada A/T mi ona karar verin,gerisi kolay.
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar aracımın vinci takıldı , snorkel montajı bitti ,port bagajda bugün takılacak ,(resimleri bu hafta yükleyeceğim)fakat lastik konusunda kafama takılan şeyler var aracımın orjinal lastik ebatı 275-65-17 benim düşündüğüm ölçü 265-70-17 veya daha yüksek olmasını istediğim 265-75-17 malum 17 jant ölçüsünde sıkıntılar büyük .ne yapayım?? yukarıda yazmış olduğum ölçülerde bile lastik bulmuş değilim ankarada hala aranıyorum lütfen yardım .
XXSİLVERADOXX' Alıntı:benim vx 100de 285-75-16 bf goodrich var.arazidede fena işler yapmadı.toyota gezisinde arkadaşlar gördü
CDM-SUBARU' Alıntı:Şimdiden hayırlı olsun,kazasız belasız eskitmen dileğiyle![]()
Rica ederim,tekrar hayırlı olsun.cihanülker' Alıntı:teşekkürler geldi lastikler ,çok sağol yardımların için
lazoğlu' Alıntı:Merhaba arkadaşlar nasılsınız eğer ihtiyacı olan varsa bende MSTERCRAFT MT 245/75/16 bir takım lastik var sadece bir ay kullanılmış lastik var şuanki aracıma biraz dar geldiği için takmadım ilgilenen olursa verebilirim ... herkese selamlar