vx 80 fiber kaput

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,041
Ynt: vx 80 fiber kaput

yav müco bennim bi elim kaputun altında diğer elim göğsün içinde 24 saat ;D ;D

kırarım ben o kaputu aca kapata ;D

Etiketler

Çokmeyin başligima fiber kaput istiyomusunuz orj maslak karbonn

çaglarim konsola bakiyoruz dimi şart oldu.

Müco, fiber kaput yaparsak yapalım valla, yapamazsak kaputları değişelim :smiley: altına subaru impreza intercooler monte edersin olur biter :smiley:

Çaglar evet dostum acil lazim.

ersun abı orj kaputu ellemeyı dusunmuyorum o kenarda duracak yenisi alip baska bır arabanın kaputunun havalandırmasını kesıp bızımkıne oturtcam.

yada benım bır arkadaşim var ona kalip aldirip tek bastıracam ama onada baska yaptıramam biraz cetfefıllı bır durum

RedlinE' Alıntı:
Çaglar evet dostum acil lazim.

ersun abı orj kaputu ellemeyı dusunmuyorum o kenarda duracak yenisi alip baska bır arabanın kaputunun havalandırmasını kesıp bızımkıne oturtcam.

yada benım bır arkadaşim var ona kalip aldirip tek bastıracam ama onada baska yaptıramam biraz cetfefıllı bır durum
bende bir tane mercedes 190E 2.5-16 kaputu var... olur mu acep :smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler