VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,143
Ynt: VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö

Sulu vebasto ile bütün sıkıntılarını çözebilirsin. Bence takas mantıklı değil

Etiketler
Ynt: VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö

hidrolik direksiyon önemli derim,dediğiniz lastik ve jant ölçüsünde dahada önemli.

cihanın dediği gibi lpgdede olsa sağlam tüketimi vardır lc nin.(gerçi dizel definde çok tutumlu olduğunu sanmıyorum)

sonsöz:yakıt sorun olmazsa, çıkma hidrolik direksiyon bulunursa ne ala.Toyota yıpranmışsa adam edilmeye bir kere uğraşılır.orjinal parçayla adam ederseniz de size hiç sorun açmaz.orjinal parçaları defle kıyaslanabilecek kadar ucuz değildir bu arada.

Peki Cihan Bey fj80, vx80 ve vx100 bunların motor hacimleri birbirlerine çok yakın hemen hemen. 3'ünün arasında LPG ile yakıt farkı çok mu gerçekten. En azından vx80 de fj80 kadar içiyor mu? Ayrıca 4.7 cc motor olan vx100 bunlara göre nasıl tüketiyor?

Vanguard' Alıntı:
Peki Cihan Bey fj80, vx80 ve vx100 bunların motor hacimleri birbirlerine çok yakın hemen hemen. 3'ünün arasında LPG ile yakıt farkı çok mu gerçekten. En azından vx80 de fj80 kadar içiyor mu? Ayrıca 4.7 cc motor olan vx100 bunlara göre nasıl tüketiyor?

güzel sorular, teşekkür ederim, cevaplarını ben de merakla bekliyor olacağım, ekibimiz aracı değerlendirmeye gitti, hayırlısı bakalım....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR