VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,140

euzlu

Eksi36 Offroad/KARS...
Yer
Balıkesir/Trabzon/Kars
Telsiz Çağrı Kodu
TA3DEU
Değerli toyotacılar, 2 hafta önce almış olduğum 1990 model düz dizel ancak modifiyeli olduğundan satte 130 u rahat gören, full yapılı aracımı yine full yapılı 1991 model LPG'li VX 80 ile kafa kafaya takas ediyorum, profesyonel fikirleriniz nedir? VX 80 in tek eksiği direksiyon hidrolik değil, takma maliyeti ve hidrolik olmayan direksiyonla ilgili fikirleriniz nelderdir?? bu araçta 4" yükseltme, 10 ofsetli jant ve 35" lastik var, kullanımı bu direksiyonla nasıl olur ve hidrolik şart olurmu, takas nedenim Kars'ta kullanıyor olmam defenderimi ve soğuk havalarda arazide dizelin sorun çıkartma ihtimali (neredeyse %90),, acilen cevaplarınızı bekliyorum....

Etiketler

Ynt: VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö

euzlu' Alıntı:
Değerli toyotacılar, 2 hafta önce almış olduğum 1990 model düz dizel ancak modifiyeli olduğundan satte 130 u rahat gören, full yapılı aracımı yine full yapılı 1991 model LPG'li VX 80 ile kafa kafaya takas ediyorum, profesyonel fikirleriniz nedir? VX 80 in tek eksiği direksiyon hidrolik değil, takma maliyeti ve hidrolik olmayan direksiyonla ilgili fikirleriniz nelderdir?? bu araçta 4" yükseltme, 10 ofsetli jant ve 35" lastik var, kullanımı bu direksiyonla nasıl olur ve hidrolik şart olurmu, takas nedenim Kars'ta kullanıyor olmam defenderimi ve soğuk havalarda arazide dizelin sorun çıkartma ihtimali (neredeyse %90),, acilen cevaplarınızı bekliyorum....

Toyotacı kafayı yemiş olmalı... :smiley:

Ynt: VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö

mergen' Alıntı:
Erdoğan bey acaba takas konusu VX80 Mustafa Özdağ'ın mavi aracı mıdır?

öyle idi ama vazgeçtik, kendisini tanıyorsunuz sanırım, araca nakit olarak da talip olabilirim, araç hakkında bilgi paylaşırsanzı sevinirim..

hunter06_1' Alıntı:
Toyotacı kafayı yemiş olmalı... :smiley:

ben mi, o mu belli değil : ))) benzinli, yapısız 1990-91 vx 80 ler 18.000 lerde geziyorken durum tartışmaya açık halde, heleki benim araçla?? : )))))

Bahsedilen araç vx80 değil. Tedaş yada devlet çıkması. Kötümü değil. Kafa kafaya takas bence uygun.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Bahsedilen araç vx80 değil. Tedaş yada devlet çıkması. Kötümü değil. Kafa kafaya takas bence uygun.

vx 80 değil derken??
yanlışım varsa düzeltin lütfen.

gerçi beyefendi takastan vazgeçti, 2 hazirandan beri satamadığı araç biraz daha onda duracak, benim teklifim kolay satılabiliriliği ve rahat-daha az masrafla binilebilirliği açısından aracımın artıları sebebi ile bence de bir ticaret erbabına çok mantıklı gelecek bir teklifti, benim amaçlarıma da çok ama çok uyuyordu.....

Fjz 80 kasadir. Motor teknolojisi vx'den daha basit, kasa benzerliği var sadece. Sizin defender ne kadar eeder?

yavuz-çelikel' Alıntı:
Fjz 80 kasadir. Motor teknolojisi vx'den daha basit, kasa benzerliği var sadece. Sizin defender ne kadar eeder?

bilgi içn teşekkürler, bu fjz 80 in yürüyende + veya - leri nelerdir bilginiz varmı??

benim araca şu an 22-23 veriyorlar nakir, daha şnorkel ve üst sis farlarını monte bile ettirmedim, onları da ettirince (ki bu gün geldiler henüz) üzerine biraz daha koyar, ciddi taliplisi var da ben alacak araç bulmadan vermek istemiyorum, tek derdim Kars'ta gece soğuk olması, bazen arazide kalmamız gerekebiliyor, o zman sorun yaşamamak için benzinli bir seçeneği kovalıyorum zaten...

euzlu' Alıntı:
bilgi içn teşekkürler, bu fjz 80 in yürüyende + veya - leri nelerdir bilginiz varmı??

benim araca şu an 22-23 veriyorlar nakit, daha şnorkel ve üst sis farlarını monte bile ettirmedim, onları da ettirince (ki bu gün geldiler henüz) üzerine biraz daha koyar, ciddi taliplisi var da ben alacak araç bulmadan vermek istemiyorum, tek derdim Kars'ta gece soğuk olması, bazen arazide kalmamız gerekebiliyor, o zman sorun yaşamamak için benzinli bir seçeneği kovalıyorum zaten...

Abi Defender Defender'dır her zaman. Aracını hemen sat benzinli Defender al, ya da tak sulu bir webasto hem aracın içi ısınsın hem de motorun hep sıcak kalsın...

sword7' Alıntı:
Abi Defender Defender'dır her zaman. Aracını hemen sat benzinli Defender al, ya da tak sulu bir webasto hem aracın içi ısınsın hem de motorun hep sıcak kalsın...

valla benzinliye niyetim varda arabam çok toplu, kıyamıyorum, aynısını toplamak çok zahmetli, yine de ciddi niyetim var, bir arabaya taktım, kovalıyorum şu an : )) kısmet...

o araç fj 80 dir , lpg li bile olsa eski sistem makinası olduğı için acaip yakıt tüketir hatta içer kars gibi yerde lpg ayarlarınızı mümkün değil tutturamasınız bence almayın toyotasever birisi olarak söylüyorum bilginize.

cihanülker' Alıntı:
o araç fj 80 dir , lpg li bile olsa eski sistem makinası olduğı için acaip yakıt tüketir hatta içer kars gibi yerde lpg ayarlarınızı mümkün değil tutturamasınız bence almayın toyotasever birisi olarak söylüyorum bilginize.

Cihan bey, Toyota denince sizin dedikleriniz benim yolumun köşetaşlarını oluşturur : )) takası beyefendi bozdu zaten, demekki kısmet de değişmiş

tüm yorumlar için teşekkürler, herkese saygılar ve kazasız belasız sürüşler dilerim....

Erdoğan Uzlu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri