Wj Lastik İhtiyacı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mavrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,443

mavrix

Yeni Üye
Selamlar değerli jeep kullanan arkadaşlar. 2003 model jeep grandcherokee wj 2.7 crd sahibiyim.İnternet araştırmalarıma göre aracın orjinal 235 65 17 lastik ebatlarında mt lastik bulamıyorum. Hakketen bu ebatlarda mt üretilmemiş mi yoksa benim atladığım bir şeyler mi var? Bu şartlarda en mantıklı lastik cooper A/T 3 modeli gözüküyor fakat o lastik de mt değil ama at lastikler içinde en mantıklısı gibi. Cant ebatları değiştirmeden ve yükseltme yapmadan mt takmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yarımlarını bekliyorum teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Wj Lastik İhtiyacı...

0 (212) 608 08 52 birlas motor sporlarinin numarasi bu.235 degilde belki 245 verebilir ornek veriyorum.ebatlar uzerinde %5 oynayabilirsiniz.arayip hem fiyat hemde olcu icin fikir alabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR