o zaman şimdilik 3 kişi olduk diyelim mi?Konuyu baştan sona okudum benim bu ikinci 2006 wk m daha önce 2004 2,7 crd ve 3,7 liberty de kullandım.
İstanbul da bi buluşma ayarlanırsa seve seve katılırım
bizim mekanlar 5 dk zaten, diğer arkadaşlara da bakalım, 1-2 hafta içinde ayarlayalım o zamanBende yesilkoydeyim,olur tabi ortak nokta buluruz
Araba muthis fonksiyonel, konforlu, yol tutus iyi. Tam bir MPV ancak motor cok gurultulu. Sanziman sorunlari olabiliyor.hayırlı olsun,
ben de bakmıştım bir ara, hatta fiat versiyonunu da düşündüm de karar veremedim.
araç hakkında ilk izlenimler nasıl?
Ozaman bir kahve eşliğinde bilgi alışverişi için Ataköy a plus olabilir,ama sohbet esnasında araçlar da yanımızda olsun dersek,ozaman baska biyer bakmak lazım.
araziye gitsenize yahu. kafedemi oturacaksınız... götürün piknik sepeti örtü gölgelik filan. çocuk çocuk da eğlensin.
Evet arkadaşlar burayı takip eden 3,7 libertysi ve 4,7 wj si olan 2 arkadaşım daha var onlarada haber veririm ikiside cennet tarafında oturuyor bende beylikdüzünden gelirim Florya tarafında araçlarında yanımızda oldugu yerleri yazalım o zaman önümüzdeki hafta bi akşam buluşalım
Kumandanın kapama düğmesine 5 kez arka arkaya bas. bir bip-bir sesi gelecek. (En azından WJ kasa böyle) O zaman sadece içerideki sensör devre dışı olur. Fakat alarm aktif kalır. Yani kapılar açıldığında alarm çalar.Arac icinde yatan oldumu hic,içerde yatarken alarmı Nasıl iptal edicez bilen varmi.
Bilgi icin tesekkurler, deniycem.Kumandanın kapama düğmesine 5 kez arka arkaya bas. bir bip-bir sesi gelecek. (En azından WJ kasa böyle) O zaman sadece içerideki sensör devre dışı olur. Fakat alarm aktif kalır. Yani kapılar açıldığında alarm çalar.