<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 156879" data-quote="highoutput" data-source="post: 1426871"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1426871"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1426871">highoutput' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede başladı.Bir kaç hafta önce 40 derecenin üstü sıcaklikta klima açik olarak bol rampalı arazi gezisi sonrası mola yerinde aracın altında su bırikintisi gördüm yola devam ederken kontrol ederim diye düşündüm ve sonrası bu konuyu unutup yola devam ettim yaklaşık on km düz yolda klima kapalı gittikten sonra hararet göstergesinin kırmızıda ve en son çizgide olduğunu gordüm.Hemen saga cekip araci durdurdun.Su deposuna baktiğimda depoda su kalmamısti ve durdugum yere bir miktar su tahliye etmişti.Hemen suyu tamamladim araci sogutup devam ettim.Gosterge normal duz yol kullanisinda orta cizgiyi gecmedi.Daha sonraki rampa yuksek devirde kullanimda orta cizgiyi gectigini klimayi actigimdada 2. Cizgiye kadar yukseldigini gordum.Bu arada bir kac kez park ettigim yerde suyu tahliye edip suyun azaldigini gordum.Iki gun once radyatordeki çamurlu suyu devridaim yaparak temiz su ile degistirip havasini aldik.Ustteki hortumlar eskimisti catlaklar vardi degistirdik.Fakat degisiklik yok.aracı sıkıstirdigimda veya klimayi actigimda Su eksiltip ortadan sonra ikinci cizgiye kadar cikiyor.<br />
Bu durumda ne onerirsiniz, ilk yaptirdigim hararette kapak contasi yanmis olabilirmi ?<br />
<br />
Selamlar saygilar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><hr />Öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa yoldan halledersiniz sorununuzu, su kaçağını yerde görüyorsanız sanmıyorumki contadan olsun yani conta yanık olsa bile yere su damlatmaz bence, kaçağın nerden olduğunu tespit edin , radyatör hortumları, radyatör, termostat, radyatör kapağı gibi kolay parçalardan başlayın aramaya, yada en basiti basınç testiyle kaçağın nerede olduğunu tespit edin, benim araçta klima açıkken daha az hararet yapıyordu çünkü elektirikli fan devreye giriyordu, yani sizde su kaçağı gözle görülür olduğu için aslında işiniz daha kolay, hemen conta diye düşünmeyin bence, kolay gelsin.</div>