xj jantı zy ye olurmu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hazanh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,082

hazanh

Ana Kamp
Yer
antalya
arkadaşlar selamlar çok uygun fiyata 5 kol xj jantı buldum kış lastikleri ile beraber acaba zj ye takılabilirmi xj jantı... benim aracımda 15 jant var orjinal jantları .. bulduğum jantlarda 15 ve lastik ebatları aynı bijon ölçüleri uyarmı diye merak ediyorum

Etiketler
Ynt: xj jantı zy ye olurmu

zj nin jantları 5 bijon 114.3 bijon aralığı sanırım xj nin de aynı olması lazım 93-95 model zjlerin 15 jantları ile uyumlu diye düşünüyorum.

mustafa drican' Alıntı:
bijon aralıgı aynı .jant çapı, lastik çapınızla orantılı olursa fark etmez.

yardımınız için teşekkürler lastik ve jant çapı aynı lastikler michelin vakumlu kış lastiği ve jantlar dahil 500 tl 97 xj jantı umarım aracımda güzel durur...

lastikleri takmadan önce jantları muhakkak kontrol edin çatlak kaynak vs .daha sonra lastiklerdeki telkopukugu kertme ve içerden yama olmamasına dikkat edin .yerine takınca muhakkak balans ayarı yapın sonra nice mutlu arızasız yollara çünkü 4 jant + lastik 500 tl neredeyse bedava utanmazsa adam üzerine para verecekmiş ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR