XJ'ye Yapılacak En Büyük Hakaret

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,622
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: XJ'ye Yapılacak En Büyük Hakaret

Anlasılan yaparken bayagı bir zorlanmıslar arac Patriota benzemiş :smiley:

Etiketler

yasarergun' Alıntı:
doğan görünümlü şahinimizin yanına nurtopu gibi kartal görünümlü XJ'miz de olmuş oldu vatana millete ve de off-road camiasına hayırlı uğurlu olsun.

:smiley::smiley::smiley:

Bende direk kartala benzettim.Kaş yaparken göz çııkarmak buna deniyor olsa gerek ! :smiley:

birde kartal yazan tozluklar konsa şöyle kuş resimli tam olacak ama...jeep bunu görmesin üşenmez amerikadan gönderir bir elemanını aracı alır ustundende yüz tonluk bir silindirle geçip erime kazanında eritir.... :p :p :p ;D

snguntac' Alıntı:
birde kartal yazan tozluklar konsa şöyle kuş resimli tam olacak ama...jeep bunu görmesin üşenmez amerikadan gönderir bir elemanını aracı alır ustundende yüz tonluk bir silindirle geçip erime kazanında eritir.... :p :p :p ;D

katılıyorum...
benim düşüncemde "aramızda para toplayıp bunu alalım ve yakalım" dı. ;D

demir59' Alıntı:
katılıyorum...
benim düşüncemde "aramızda para toplayıp bunu alalım ve yakalım" dı. ;D

Kesinlikle katılıyorum,bir an önce aramızda para toplayıp bu aracı daha fazla kişi görmeden alıp imha etmek ;D ;D

ya biraz once sahıbındende xj araştırırken bu arac cıktı karsıma sok oldum 35000 ıstıyorlar hıc cekınmeden :p

ağzı olan yazmış..
zevkler ve renkler tartışılmaz
varsa bir maharetiniz sizde gösterin
bu kadarda yerin dibine sokacak bir şey yok

Eğer maharet bir aracı modifiye etmeye niyetlenip ortaya bir "mutant" çıkartmak ise ben marifetsiz biriyim ;D

katenerci' Alıntı:
ağzı olan yazmış..

Bence yerin dibindende öteye sokulmalı, Bunu yapmak maharet değilki, hakaret. Sadece bana göre zevksizliğin peak noktası olduğunu belirtiyorum. Bu benim fikrim, zevkim, , , , , , , , . Öte yandan, önemli olmasa da forumdaki arkadaşların çoğunluğu da beğenmediğini belirtiyor.

Biz beğenmeyenler sadece fikirlerimizi ortaya koyduk. Tartışma iki ayrı fikir varsa oluşur. Tartışma falan olmadı ki. Olmasıda anlamsız zaten.

Bu aracı yapan arkadaş çok beğenerek, hatta epeyce bir harcama ve özveri ile yapmıştır. İnanılmaz zevk alarak heyecanla kullanacaktır, bu çok çok normal. Onur bey, sizin az veya çok hoşunuza gitmiş olmasıda çok çok normal (Bunu belirtmeniz , ağzınız olduğundanmı yazmanızı gerektirdi diye düşünüyorum) .

Forumda yazı yazan kişiler belli olgunlukta, yüzlerce, binlerce mesaj göndermiş kimseler olduğundan kırıcı, rencide edici olmamak adına mesajlarımızı çok daha dikkatli, hani derler ya üç düşünüp bir yazmalıyız bence.

Selamlar,

Salıcakla kalın,

nkurtkaya' Alıntı:
Eğer maharet bir aracı modifiye etmeye niyetlenip ortaya bir "mutant" çıkartmak ise ben marifetsiz biriyim ;D

inanın bende o maharetsızler kervanına dahıl oldum :eek: ve maharetsızlıgımdende cok ama cok memnunum ;D

ben bir xj sahibi ve kullanıcısı olarak pekte bir şey diyemiyorum hem güzel hem hem tuhaf ilk olmuş kişinin zevki ama çok uğraşıldığı bir gerçek değişiklikler her zaman olsun iyi ve kötülerin ortaya çıkması adına .. zaten herşeyi herkes beğenecek olsa sıkıcı olurdu .......bravo derim çok uğraşılmış enazından

katenerci' Alıntı:
ağzı olan yazmış..

Bu yorumdan rencide oldum açıkçası.
Herkesin zevki farklıdır doğrudur. Ama birşeyi herkes beğenecek diye birşey yok. Siz veya birkaç kişi beğendi diye bizde beğenmek zorunda değiliz. Burada yapan kişinin şahsına hiç bir hakaret yapılmadı. Sadece aracın çok çirkin olduğundan bahsedildi. Siz ve yapan kişi beğenmiş olabilir saygı duyarız. Zevk meselesi der geçeriz.

Amma ağzı olan yazıyor diyerek kimseye hakaret etmez ve söylediği/yazdığı şeyleri küçümsemeyiz. Çünkü biz sözün gücüne inanır ve söyleyecek sözü olan herkesi dinleriz. Yani tüm sözleri dinler en güzeline uyarız. Bilmem anlatabildim mi?

Evet benim maharetim var ve bu sitede olan herkesin var. Var olduğunu görmek için diğer modifiye edilmiş xj fotoğraflarına bakarsanız anlarsınız örneği aşağıda.... Tabi siz beğenirsiniz beğenmezsiniz ayrı... çünkü zevk meselesi...

Kırıcı olmadan cevap vermeye çalıştım.
Saygılar.

sl2775277.jpg

4x4 kartal yeni kuş serisi araç:D

Arkadaşlar kimse canını sıkmasın yukarıya bir oylama açalımmı ;D ;D ;D

hakaret mi?
iltifat mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri