Xtrail 2.0 Dci & Grand Cherokee 2.7 Crd Mi ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hovercraft Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,853

Hovercraft

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun zamandır forumu takip ediyorum bu iki model için yazılan yazılarında neredeyse hepsini okudum, iki model arasında kararsız kaldım. Sizden gelen yorumlara ihtiyacım var.
4x4 araç tercih etme sebebim avcılıkla uğraştığımdan binek araçla çamurda, karda ormanda sıkıntı yaşadığımdan. Ben offroad yapmıyorum çok zor arazi şartlarında da gitmiyorum araştırdığımda yakıt ve vergi açısından baktığımda xtrail mantıklı geliyor ama cherokee de şekil olarak çok beğendiğim bir araç. Yedek parça ve servis konusunda pek bilgim yok tek araç kullanacağımdan bu aldığım araç ı şehir içinde de kullanacağım bunları dikkate aldığımızda benim için mantıklı olan araç sizce hangisi ?
Düşündüğüm modeller: Xtrail 2008,2009 130 000 km civarı,cheroke 2004,2005 200 000 km civarı.
Eksik veya hatalı yazdığım bir şey varsa tekrar ekleme yaparım.
Şimdiden Teşekkürler.
 

Etiketler
hem düşük km hem de kullanım giderleri bakımından mantıklı olan Xtrail gibi duruyor.
Jeep hem görüntü hem de arazi performansı bakımından xtrail den çok çok üstündür.
kısaca bütçenize göre karar vermeniz gerekiyor.
 









konfor olarak çok memnunum çok rahat ve geniş ,sunroof özellikle çok geniş olduğu için inanılmaz ferahlık katıyor süspansiyon biraz sert gibi .Ama gerçek bir suv ,performans çok iyi .
Merhabalar, forumda xtrail 2.0 dci araçlar için bilgi amaçlı gezinti yapıyorum fakat ne internette ne de forumda çok detaylı bilgiler yok. Acaba aracı hala kullanıyor musunuz? kronik sorunları var mı, başınıza gelen bir sıkıntı oldu mu? kısaca araç hakkında bilgilendirir misiniz? 2009-2010 modellerini almayı düşünüyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,461
Mesajlar
1,518,226
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

SON KONULAR



Geri
Üst