Yaesu VX2 -3-7 Arıyorum Yardımcı Olurmusunuz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osmo_07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,549

osmo_07

Yeni Üye
ARKADAŞLAR YAESU VX2 -3-7 ARİYORUM SATACAK OLAN VARSA YARCIMCI OLURMU.YADA NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM.

Etiketler
Ynt: Yaesu VX2 -3-7 Arıyorum Yardımcı Olurmusunuz ?

Öncelikle Amatör Telsiz lisansına sahip olmanız gerekiyor . Lisansınızı aldıktan sonra kolaylıkla edinebilirsiniz . Bu tür cihazların gerekli şartlar sağlanmadan kullanılması kanuni açıdan yasak olduğundan ciddi sıkıntılar yaratabilir .

Merhabalar yaesu vx-3r var elimde satıyorum yamaçparaşütü uçuşları için yaz başında alındı bikaç uçuşta kullanıldı,sıfır sayılır, kutusunda yedek orjinal bataryasıyla birlikte, kullanımı gayet kolay,pratik.fiyat 400 TL

Murat Emek emekmura@hotmail.com

Mail adresim emekmurat@hotmail.com ilgilenirseniz mail atmanız yeterli, daha ayrıntılı bilgi verebilirim

Murat Emek

VX-2 için görüşelin

Elimde İhtiyaç fazlası VX-2 mevcut İsterseniz muratkilic_59@hotmail.com adresinden yada msn yolu ile görüşelim. Ancak tarafınıza ait AMATÖR LİSANSINIZ yok ise size yardımcı olamam. Bu tarz cihazlar sadece amatör lisans sahiplerine yasal cerceveler içinde devir yolu ile yapılmaktadır. 73's

TB1N

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler