Yalıtım Amaçlı Polietilen Şilteler Mat Olarak Kullanılır Mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uraltay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,886

uraltay

Ana Kamp
Yer
istanbul
kamp matlarına nazaran oldukça ucuz ve bulunurluğu daha fazla olan yalıtım amaçlı üretilen polietilen şilteleri mat olarak kullanan var mı? 2mx1mx1cm şiltenin yapı marketinde 10 tl gibi bir fiyatı vardı.

Etiketler
Ynt: Yalıtım Amaçlı Polietilen Şilteler Mat Olarak Kullanılır Mı?

Kesinlikle kullanabilirsiniz. Ankarada önemli bir outdoor mağazası (ismini vermeyim) bunların grisini mat ölçüsünde kesip, kamp matı olarak satıyor. Bunların da yalıtım değerleri ve nem geçirmezlikleri çok kaliteli.

uraltay' Alıntı:
kamp matlarına nazaran oldukça ucuz ve bulunurluğu daha fazla olan yalıtım amaçlı üretilen polietilen şilteleri mat olarak kullanan var mı? 2mx1mx1cm şiltenin yapı marketinde 10 tl gibi bir fiyatı vardı.

Ürün fotoğrafı var mı bende gidip bir bakayım, normal mat a ikame birşeyler arıyorum.

alacağınız şiltenin kalınlığı ve hafifliği de önemli.neticede mat dediğimiz nesne sadece sırtımıza taş batmasın diye değil. hatta temel kullanım maksadı içinde tuttuğu hava sayesinde tulumun ezildiği yerde ısı yalıtımını devam ettirmek.çok ince,4-5 mm'lik olanlar hafif olmasına rağmen hem ısı yalıtımında ise yaramıyor hem de çok cabuk parçalaniyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri