Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalıtım Amaçlı Polietilen Şilteler Mat Olarak Kullanılır Mı?
kamp matlarına nazaran oldukça ucuz ve bulunurluğu daha fazla olan yalıtım amaçlı üretilen polietilen şilteleri mat olarak kullanan var mı? 2mx1mx1cm şiltenin yapı marketinde 10 tl gibi bir fiyatı vardı.
Ynt: Yalıtım Amaçlı Polietilen Şilteler Mat Olarak Kullanılır Mı?
Kesinlikle kullanabilirsiniz. Ankarada önemli bir outdoor mağazası (ismini vermeyim) bunların grisini mat ölçüsünde kesip, kamp matı olarak satıyor. Bunların da yalıtım değerleri ve nem geçirmezlikleri çok kaliteli.
uraltay' Alıntı:
kamp matlarına nazaran oldukça ucuz ve bulunurluğu daha fazla olan yalıtım amaçlı üretilen polietilen şilteleri mat olarak kullanan var mı? 2mx1mx1cm şiltenin yapı marketinde 10 tl gibi bir fiyatı vardı.
alacağınız şiltenin kalınlığı ve hafifliği de önemli.neticede mat dediğimiz nesne sadece sırtımıza taş batmasın diye değil. hatta temel kullanım maksadı içinde tuttuğu hava sayesinde tulumun ezildiği yerde ısı yalıtımını devam ettirmek.çok ince,4-5 mm'lik olanlar hafif olmasına rağmen hem ısı yalıtımında ise yaramıyor hem de çok cabuk parçalaniyor.