yani suziki vitaralar L.R. Disco MPI den çok mu az yakıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfun baday Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,039

tayfun baday

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar aslında uzun zamandır aranızdayım ama mesaj yazmak bu güne nasipmiş okuduğum ve edindiğim izlenimler ile discovery mpı almak niyetindeyim ama yurt dışında olduğumdan ötürü bunu ekim kasım ayına kadar erteleyeceğim.Discovery 1 ler geniş ve ferah iç yapısı ve yazdıklarınıza göre arazi performansı ve parça bulunabilirliği açısından ilk tercihim yanlız V8 lerin yüksek yakıt tüketimi beni korkuttu aslında aracı kamp,piknik ve doğa gezisi için biraz da günlük kullanacağım.MPI nin arazi performansı konusunda kanaat sahibi olamadım.vitara benzinlilere baktım mukayese için, torkları ve beygirleri daha düşük olan modelleri için bile arazii performansını övüyorlar. 136 beygir 190 tork olan bu araç ihtiyaçlarımı karşılayamaz mı?Sürçü lisan etti isem affola. cevaplarınızı bekliyorum.Hayırlı günler.

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler