yardım lütfen, güvenilir jeep servisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr__sercan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,661

dr__sercan

Ana Kamp
Yer
ERZURUM
arkadaşlar 2004 GC 2.7 CRD aldım. araç istanbulda ben erzurumdayım, aracın şanzımanını göstermem gerekiyor. çarşamba akşam istanbula gelcem ve perşembe akşam arabayı alıp dönmeliyim. perşembe tüm gün serviste kalabilir ama istanbulun yabancısıyım ve hem sağlıklı hemde ekonomik bir ustaya ihtiyacım var vaktim dar yardımcı olurmusunuz lütfen

Etiketler
Ynt: yardım lütfen, güvenilir jeep servisi

jeep garage 0216 5732741 Bostancı da arayın yardımcı olacaklarını zannediyorum
Ayrıca Servis cep tel vereyim : 0532 550 19 51

dr__sercan' Alıntı:
arkadaşlar 2004 GC 2.7 CRD aldım. araç istanbulda ben erzurumdayım, aracın şanzımanını göstermem gerekiyor. çarşamba akşam istanbula gelcem ve perşembe akşam arabayı alıp dönmeliyim. perşembe tüm gün serviste kalabilir ama istanbulun yabancısıyım ve hem sağlıklı hemde ekonomik bir ustaya ihtiyacım var vaktim dar yardımcı olurmusunuz lütfen

Sercan bey,ben Anadolu yakasındayım.İşinize gelirse aracı benim servise gösterebiliriz,ve tabii isterseniz yine Bostancı sanayii de bir başka servise daha...
Gurbet den gelip araç almanın ne demek olduğunu bilirim.Zira bende aracımı başka şehirden almıştım.
Aman yanlış anlaşılmasın,ben sadece sizi gerekli yerlere götürebileceğimi söylüyorum.Yapılacak ekspertizlerin sonuclarını elbette siz kendiniz değerlendireceksiniz.
Zira olur a , aracı alırsınız,daha sonra bir arıza çıkabilir.İşte o vakit *Hakan bey vesile olduda aldım* demeyiniz lütfen.
Bu şartımı kabul ederseniz,vaktim müsaittir,yardımcı olabilirim.
Saygılarımla.

Hakan Bey öncelikle teşekkür ederim, ben araca ekspertiz yaptırdım, araç temiz, bakan usta şanzımanda boşluk var demiş, biraz kafam karıştı, o haseple açtırıp baktırcam, zira tahmin edersiniz erzurumda amerikan konusunda yeterli donanım ve tecrübe yok. söz konusu problem viskozitesi fazla bir şanzıman yağındanda kaynaklanıyor olabilir, büyük bir mekanik sorunun ön haberciside... bu doğrultuda asıl sorunum şanzıman gibi ağır bir müdahale unsurunu en kısa sürede en uygun fiyata öngörüp onaracak ustalık tecrübesidir. ayrıca sizi yormak istemiyorum, şayet söz konusu ustanın yeterli bir birikime ve esnaflık vizyonuna sahip olduğunu düşünüyorsanız lütfen adres ve telefonu paylaşınız. ben irtibata geçerim, ha bide küçük bir rica erzurumdan gelecek istanbul çekimseri bir doktor kardeşim var diye referans olursanız bizde bir Hakan abi kazanmanın mutluluğunu yaşarız, saygı ve selamlarımla...

dr__sercan' Alıntı:
Hakan Bey öncelikle teşekkür ederim, ben araca ekspertiz yaptırdım, araç temiz, bakan usta şanzımanda boşluk var demiş, biraz kafam karıştı, o haseple açtırıp baktırcam, zira tahmin edersiniz erzurumda amerikan konusunda yeterli donanım ve tecrübe yok. söz konusu problem viskozitesi fazla bir şanzıman yağındanda kaynaklanıyor olabilir, büyük bir mekanik sorunun ön haberciside... bu doğrultuda asıl sorunum şanzıman gibi ağır bir müdahale unsurunu en kısa sürede en uygun fiyata öngörüp onaracak ustalık tecrübesidir. ayrıca sizi yormak istemiyorum, şayet söz konusu ustanın yeterli bir birikime ve esnaflık vizyonuna sahip olduğunu düşünüyorsanız lütfen adres ve telefonu paylaşınız. ben irtibata geçerim, ha bide küçük bir rica erzurumdan gelecek istanbul çekimseri bir doktor kardeşim var diye referans olursanız bizde bir Hakan abi kazanmanın mutluluğunu yaşarız, saygı ve selamlarımla...

Bu durumda poseidon nick li arkadaşımızın önerdiği servis jeep garaj Davut usta ile temas etmenizde fayda var.Camiada iyi bir üne sahiptir.

iyi günler araç hangi yakada olduğunu bilmediğimden master servise götürün derim orda selcuk isimli arkadaşa benim yolladığımı söyleyim selcuğun numarasını yazayım size arar duruma göre önce konuşun selcuk 0535 291 24 17 adım ünal eminim yardımcı olacakdır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR