Yaz Yağmuru Sonrası, Hadi Orman Gezisi ( 6 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,615

Etiketler
Ynt: Yaz Yağmuru Sonrası, Hadi Orman Gezisi ( 6 Haziran 2010)

RedlinE' Alıntı:
kurşat feci dondun dostum es keza 80 satip lr alirsan yakarlar aracini bak demedi deme
one abicim ya malak gibi batti ne demek ben bile yapmadim bunu
muhahahahaaa

abi dostlugumuza guvenip birbirimize takiliyoruz sabah adam beni uyandirip goturdu haketti hahaha ;D

Tempus' Alıntı:
Ben yolu duzleyince gecis yapan disco ;D

th_MVI_5981.jpg

yolu düzenleyince geçiş yapan disco derken yüzünün kızarmadığını gördüm. o bahsettiğin disco toytoy rahat geçiş yapsın diye yolun %75'ni açmıştı. çok nankör gördüm seni ;D ;D ;D

alihay' Alıntı:
Vay beee Toyota Muhteşem Kürşat bey, güzel videolar, devamını merakla takip ediyorum, tebrikler

o araçda bulunan kilit benim evimde bile yok. aracın her yeri kilit anca gidiyo arazide :smiley:

gaster' Alıntı:
yolu düzenleyince geçiş yapan disco derken yüzünün kızarmadığını gördüm. o bahsettiğin disco toytoy rahat geçiş yapsın diye yolun %75'ni açmıştı. çok nankör gördüm seni ;D ;D ;D

yuh ya yuh, 2 haftadir bu disco cularin batislariyla ugrasiyorum, hem videoya cekip hem cekip camurdan cikartiyorum, hala yag gibi uste cikiyorlar ;D

gaster' Alıntı:
o araçda bulunan kilit benim evimde bile yok. aracın her yeri kilit anca gidiyo arazide :smiley:

evet yeni bahanede bu ;D standart donanim bizimkisi, arazi seysi ;D sizdede yere goge sigdirilmayan TC sistemi var bizde yok biz sikayet ediyormuyuz ;D

Tempus' Alıntı:
evet yeni bahanede bu ;D standart donanim bizimkisi, arazi seysi ;D sizdede yere goge sigdirilmayan TC sistemi var bizde yok biz sikayet ediyormuyuz ;D

halla hallaa Allahim sen her şeye kadirsin.
Bu gunleride gordum yaa
iki ay once bende aynisini söyluyordum..

RedlinE' Alıntı:
halla hallaa Allahim sen her şeye kadirsin.
Bu gunleride gordum yaa
iki ay once bende aynisini söyluyordum..

ben bunlarin on arka ARB lisinide cektim ;D ;D ;D

aaa kim acabaaaa himmmmm
himmm
birde laz galiba bu arkadaş
sakalli falandi dimii
beter olsunn
on numara toyotasi varken araziye cadde seyiyle cikarsan oyle olur.

sen naci abiye dedigimi ilettin mi?

RedlinE' Alıntı:
aaa kim acabaaaa himmmmm
himmm
birde laz galiba bu arkadaş
sakalli falandi dimii
beter olsunn
on numara toyotasi varken araziye cadde seyiyle cikarsan oyle olur.

sen naci abiye dedigimi ilettin mi?

aynen ilettim, hakkaten vereyim adama fotolarini dedi ;D ;D ;D

gaster' Alıntı:
ön arka kilitli olan arkadaşa ilet mesajı :smiley: benimki standart disco. hiç araziye çıkmamış :smiley:

nasil standart bir ara orta kilidi acmak icin debeleniyordun arazi vitesiyle ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
nasil standart bir ara orta kilidi acmak icin debeleniyordun arazi vitesiyle ;D ;D ;D

kilit için debelenmedim. kravatım koltuğun arasına sıkışmıştı onu çıkarıyordum ;D ;D ;D

gaster' Alıntı:
kilit için debelenmedim. kravatım koltuğun arasına sıkışmıştı onu çıkarıyordum ;D ;D ;D

dimi birde surekli 4 ceker aracin 2 cekerde kalmisti ondan battin ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
kurşat feci dondun dostum es keza 80 satip lr alirsan yakarlar aracini bak demedi deme

kürşad, bu arada sen şu foto işini bırak ticarete başla. iyi satışcısın vesselam :smiley: iki haftada LR'i satışa getirdin ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR