Yaz Yağmuru Sonrası, Hadi Orman Gezisi ( 6 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,615
Ynt: Yaz Yağmuru Sonrası, Hadi Orman Gezisi ( 6 Haziran 2010)

gaster' Alıntı:
kürşad, bu arada sen şu foto işini bırak ticarete başla. iyi satışcısın vesselam :smiley: iki haftada LR'i satışa getirdin ;D

Ben LR kotu demiyorum, toyota daha iyi diyorum fark var bu durumda ;D kotu dedigim araclar baska ;D

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
aaa kim acabaaaa himmmmm
himmm
birde laz galiba bu arkadaş
sakalli falandi dimii
beter olsunn
on numara toyotasi varken araziye cadde seyiyle cikarsan oyle olur.

sen naci abiye dedigimi ilettin mi?

abi onu ben bir gomucem kı daha ordan vıncle bıle cıkamıycak o merak etmesın

sinan kardesım benım kaldıgım yerden o arkadas gecmedı yandan hafıfınden gectı ve 7000 devırde gectı orada batmam tamamen pılotaj arabanın en ufak hatası yok yavas yavas gectım arabayı denedım orada bıraz hızlı gecsem problem yoktu oda bılıyor benım arac lımıted slıp degıl 100%

Batan disco ile çamurdan geçen toyota'nın lastikleri nedir acaba?

gurkang' Alıntı:
Batan disco ile çamurdan geçen toyota'nın lastikleri nedir acaba?

Toyota'da mt stt var, Discovery de mt wrangler var sanırım

ya yine olmamış....

kürşat sana yine discoyla yol açmışlar... sen sonra ordan gazı kapatıp geçmişsin... ;) artık bu sahalarda seni öndeki araç olarak görmek istiyoruz.. ;D ;D

sinancım sanada helal olsun... sadece tc ile o çamur yığınına girip toyotaya yol açmışsın... yoksa başka türlü gideceği yok bu toyotaların.. ;D ;D

Onden gidiyorum neden onden gittin, arkadan geliyorum biz sana yol actık , ben nerden gidicem yahu ;D

sence o disconun yol acmış gibi bir halimi var lastikler görünmüyor, ne ileri ne geri milim kipirdamiyor ;D

dur daha onu çamurdan cikarisiminda fotoları gelicek ;D

Tempus' Alıntı:
Onden gidiyorum neden onden gittin, arkadan geliyorum biz sana yol actık , ben nerden gidicem yahu ;D

sence o disconun yol acmış gibi bir halimi var lastikler görünmüyor, ne ileri ne geri milim kipirdamiyor ;D

niye kızıyorsun birader :smiley:):smiley:):smiley:)

kurşat toplanmiş lr ciler sen işini bilirsin çok sikişirsan bir islik çal yetişirim kanka
ama böyle her hafta her hafta olmaz..
arada sende kal bat ki göz olmasin makina
hadi kolay gelee

cemtascioglu' Alıntı:
abi onu ben bir gomucem kı daha ordan vıncle bıle cıkamıycak o merak etmesın

sinan kardesım benım kaldıgım yerden o arkadas gecmedı yandan hafıfınden gectı ve 7000 devırde gectı orada batmam tamamen pılotaj arabanın en ufak hatası yok yavas yavas gectım arabayı denedım orada bıraz hızlı gecsem problem yoktu oda bılıyor benım arac lımıted slıp degıl 100%

lütfen kürşadı gömme işini bana bırakın ;D

sizin geçen hafta kaldığını yere inmek istedik ama bizimle beraber olan araçlardan biri AT lastikli idi. dolayısı ile bu hafta atladık. kısmet sonraki haftalara sanırım

mertozzy' Alıntı:
ya yine olmamış....

kürşat sana yine discoyla yol açmışlar... sen sonra ordan gazı kapatıp geçmişsin... ;) artık bu sahalarda seni öndeki araç olarak görmek istiyoruz.. ;D ;D

sinancım sanada helal olsun... sadece tc ile o çamur yığınına girip toyotaya yol açmışsın... yoksa başka türlü gideceği yok bu toyotaların.. ;D ;D

mert, girip önden yol açmamıza rağmen birde adama yaranamıyorum anlamadımki daha ne istiyor.

kürşad bir daha araziye çıktığında hiç kontak açma. bağla strabı ben çekerek gezdiririm seni ;D

Tempus' Alıntı:

kürşadcım disconun lastiği gözükmediği durumda bile o yolu sana açtı. ;)

kurşatttttttttttttttttt nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn

kaşinan varrrrrrrrrrrrrrrr..
kankagillerin kaşiniyooooooooooooo
gel çabukkkk
madur etme arkadaşlarininiiiiiiiiiiiiii

RedlinE' Alıntı:
kurşat toplanmiş lr ciler sen işini bilirsin çok sikişirsan bir islik çal yetişirim kanka
ama böyle her hafta her hafta olmaz..
arada sende kal bat ki göz olmasin makina
hadi kolay gelee

kürşad kendisini iki landın arasında görünce güvende hissediyor :smiley:
ayrıca çamura gömülüp kaldığında bahanesi olsun diye heray araç değiştiriyor. kaldığı zaman ilk söyleyeceği söz "abi aracı tanımıyorum limitlerini öğrenince görürsünüz siz" olur :smiley:

kurşatin şoyle bir plani var arkadaşlar özelden yazdi. Ben uyariyim.
bir tane lr yi ben onden yedeklerken sende caktirmadan arkadan halat at ikimizde cekiştirelim arada don lastigi olsun falan diyo

benden söylemesii

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR