Edirne Dağcısı
Niva gölgesi yeter
Arkadaşlar bana 1.6 arka bagaj kaputu lazım.benimki çürümeye başladıda.Çıkma temiz veya sıfır fiyatınıda söylerseniz.teşkürler.
Edirne Dağcısı' Alıntı:daha önce bu kaputu görmüştüm genede sağolun yalnız servise sordum fabrikanın 1.6 kaputu üretmediğini onun yan sanayi olabilceğini söylemişlerdi.bende güvenemedim onun için bir ilerleme kaydetmedim.
ssbman' Alıntı:Ki kalite olarak kötü olduğunu düşünmüyorum , peynir tenekesinden yapacak değiller.
ssbman' Alıntı:Ah sevgili Rus , şu kasayı galvanizli sacdan yapsan ne olurdu ... Çürüme sorunuda çözülünce muaazzam bir sonuç çıkardı ortaya .
Yurtdışında görüyorum . Adam garajın aracı komple soyuyor sonra , bu işlerle uğraşan şirketler var onlara götürüyor . Adamların dev hazuları var . Aracı vinclere bağlayıp bunlara daldırıyorlar , önce daldırma ile sac üzerinde herşey sökülüyor , boya , pas vs . Sonra yapılması gereken işlem varsa (kaynak tamir vs ) Yapılıyor . En sonra aynı şekilde galvaniz imkanıda var , daldırma galvaniz ... Ömürlük bir iş çıkıyor ortaya tabi ...
Gelgelelim bizde işi savsaklamadan yapacak kaportacıyı bile zor buluyoruz . Ancak bildikleri daya macunu bas boyayı ...
Hayır bende katılmıyorum öyle peynir tenekesi kadar da değil kalite zayıflığı olablir ama bendeniz lüks araçların ciğerlerini kesip biçen birisi olarak peynir tenekseini onaylamıyorum.ssbman' Alıntı:Yokyav peynir tenekesi kadar da kötü değil , yoğurdum ekşi değil hıg mık ;D