yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seçkin kartal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,551

seçkin kartal

Dünyama hoş geldin çok uzun ve engebeli bir yol va
Mesajlar
19
Tepkime Puanı
0
Yer
MuĞla FethiyE Ölüdeniz...
önce herkese meraba yeni aldığım aracım hakkında şimdilik biriki sorum olacak.Aracımın 4x4 arazi viteslerinden h4 olana vites geçmiyor neden olduğunu anlamdım bir ustaya gittim açmak lazım dedi ama ben ne olduğunu anlamadan bir şey yaptırmak istemedim.Birde klimanın kayışı ve gazı basılması gerekiyor nasıl yaptırabilirim konuyla bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirimm şimdiden teşekkürler...
 

Etiketler

Ynt: yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi

Selamlar
aracınız sadece h4 e mi geçmiyor yoksa sadece arazi vitesine mi geçmiyor.
h4 e geçirmeden h2 ye geçirmeniz mümkün değil. yada h4 e geçiyor ama arac yürümüyor mu?
vites kolunu çıkarıp bakmak lazım. çok basit bir işlem kendinizde yapabilirsiniz. muhtemelen vitesin yuvaya girdiği kısım aşınmış olabilir.
telefonda daha detaylı bbilgi verebiliirm.
505-4437271
 

Ynt: yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi

Aramıza hoş geldiniz Seçkin bey...

Hilux'u güle güle kullanın..Bolu'da bir 92 vardı..ona benzettim.?

vites konusunda da Ragıp Bey'in önerisi ile bir başlangıç yapalım..sonrasında gelişmelere göre farklı öneriler de türer nede olsa..

kalın sağlıcakla
 

Ynt: yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi

hoş bulduk ya teşekkür ederim ilginize ben hallettim sorunuda mesajı silemedim...aldığım adam bana vitesleri yanlış göstermiş bundan dolayı çok güzeel bir makina çocukluk hayalimdi ve oldu çok mutluyum.işallah sizlerle beraber turlarada katılmak isterim....
 




Ynt: yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi

istediğin aracı bulduğuna çok sevindim. kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.
 


Ynt: yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi

teşekkürler hepinize işallah dediğiniz gibi olur.Bir çok ustaya baktırdım hiç biri kötü birsey demedi.çok güzel çıktı makina.Aslında ragıp abi benim gözüm senin makinadaydı ama çıkamadım o kadar.Neysse buda çok güzel bir araç .fakat bir sorun var şimdi ben bayadır yolardayım 2500 km yolum var 750 si bitti.o yüzden yolda giderken malum ses oluyor bunun için bir çare varmıdır bilgilerinize arz ederim...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,458
Mesajlar
1,518,179
Kayıtlı Üye Sayımız
172,113
Kaydolan Son Üyemiz
KhanDeep

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst