yeni aracım 2000 4,7 wj ve çalıştıramadığım cd changer'ı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mfkatre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,388

mfkatre

Ana Kamp
Yer
izmit
Arkadaşlar merhaba,

1 ay kadar önce 2000 model 4,7 V8, Prins LPG'li bir WJ almış bulunuyorum. Alım sürecinde araçla ilgili zannediyorum bütün başlıkları didik didik okudum. Burada paylaştığınız tecrübeleriniz benim için hep çok değerli ve yol gösterici oldu. Aldığımdan beri araca her bindiğimde doğru bir tercih yaptığımı farkediyorum, hepinize öncelikle teşekkür ederim.

Küçük bir sıkıntım var; aracın bagajdaki orijinal cd-changer'ini bir türlü açamıyorum (besleyemiyorum). Yani eject tuşu çalışmıyor, sanki elektrik gelmiyor gibi. Muhafazasını söktüm, elektrik soketini kontrol ettim, görünürde bir anormallik yok. Daha önce hiç Cd-changer kullanmadım, benim aracıma özel olmayıp da benim bu cihazı kullanmayı bilmiyor olma ihtimalimden sebep temel bir yanlışlık yapıyor olabilirim. Bundan dolayı en basit tavsiyenize dahi açığım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: yeni aracım 2000 4,7 wj ve çalıştıramadığım cd changer'ı

Oncelikle araciniz hayirli olsun... Sorunu halletinizmi bilemiyorm ama bende de ayni model arac var oncelile cd leri dogru yerlestirdiginizden emin olun daha sonra iceriden tape in uzerinde bulunan cd dugmesine basn calisacaktir ve cd lerin mp3 olmamasina dikkat edin normal cd olmasi gerek...

Hüseyin Bey Merhaba,

Mesajınızı cep telefonumdan gördüm ancak cevap veremedim kusura bakmayın.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Aslında benim sorunum daha temel bir sorun. :smiley: Ben Cd-changer'ı açamıyorum. Yani cihazın üzerindeki eject tuşu tepki vermiyor, magazinlik dışarı çıkmıyor ve dolayısıyla içine CD yerleştiremiyorum.

Geçtiğimiz ay aracı rutin bakımı için İstanbul'a servise götürdüm ancak vaktinde söylemeyi unuttum, akşamüstü aracı teslim alırken aklıma geldi. Bir dahaki sefere bakarız dedik, çıktım geldim. Bakalım, olmazsa kendi iş yerimin bulunduğu İzmit Sanayisinde bir elektrikçiye falan göstereceğim müsait bir zamanda.

Tekrar teşekkürler..

Rica ederim ben yanlis anlamisim sanirim elektirikci sorunu cozebilir tekrar kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler