<div class="bbWrapper"><b>Ynt: yeni aracimi aldim)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="zafertogay" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
zafertogay' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhabalar öncelikle aracınız hayırlı olsun arkadaşlarımızn dediği gibi ilk kural ne olursa olsun araziye tek başınıza çıkmayın aracınız yapılı olsa dahi şahsi düşüncem aracınıza 2.el vinç bakmayın nasıl kullanılmış içinde ne var bi patlarsa verdiğiniz para boşuna gider tamir parası derken sıfır vinçden daha fazla para ödemiş olursunuz herşeyin ilki daha iyidir nerede ikamet ediyorsunuz ana dolu yakasındada çok güzel yerler var oralarıda keşfetmeniz lazım bu aralar kimse offroada gitmez sezon kapalı hep kamp olur sezon açıldığında gezenbilir sitesini takipo ettiğinizde bol bol offroad yaparsınız siz bence şimdiden sezona hazırlanmaya başlayın selamlar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>merhabalar. onerileriniz icin tesekkurler) aslinda su 1aydir arastirdikca daha tecrubelendim arazi tecrubem fazla olmasada ofroad yapmanin mantigini daa iyi kavradim) dediginiz gibi seson bitmis en son gittiimde isoff ta hic camur kalmamis birde kayalasmisti tehlikeli hale gelmisti.. aslina bakarsaniz su an sahip olduum aracimin yetersiz olduunu dusunmeye basladim, satarsam ne almam gerekir diye dusunmeye basladim, hangi araci almak gerekir sizce suzukimi? ladami, toyotami, arazi icin bisuru uygun arac var ama herkesin dedii gibi once ne istediimi belirlemem lazim.. sonucta ne olursa olsun asfalt hepimuz goruyoruz araziye giderken bile yaptiimiz yolun %70ini asfaltta geciyoruz ikisinin arasi biseyler bulmaliyim. kendi aracimi cok seviyorum liberty leri omrumun sonuna kadar kullanabilirim, hicbi modifiye yapmadamda arazide dogal bi yetenegi olduunu dusunuyorum. degistirirsem pahali bi aracta alamam, alirsam pahali bi aracla araziye girmeye kiyamam busefer) bakalim hayirlisi, siz ne onerirsiniz, sizce yapilmis bi aracmi almaliyim mesela? yoksa araci alip kendimmi toplamaliyim? bi nissan patrol buldum cok begendim sahbnden com da 85395399 nolu ilana bakarsaniz arac icin ne dersiniz merak ettim) gorusmek uzere..</div>