Yeni (Eski) Toyota Landcruiser'ımı Aldım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,418
Ynt: Yeni (Eski) Toyota Landcruiser'ımı Aldım...

;D ;D madem kafaya taktın , hayırlısı olsun , nezaman görücez bunu ?

Etiketler

Umut tekrar hayırlı olsun güle güle kullan artık bunada takoz demezler heralde ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Umut tekrar hayırlı olsun güle güle kullan artık bunada takoz demezler heralde ;D ;D

Emin olma arazide görelim önce ;D , burnunu oraya buraya çakıyorsa takoza devam ;D ;D

Umut Bey hayırlı olsun..Kazasız belasız kullanın inşallah...İyi günlerde...Selamlar...

yunus bager' Alıntı:
Mesut abinin hatrına ben demem en azından

O 80 ama , ona takoz denmez, Allah taş yapar adamı ;D 60 ı denemedim bir kaç defa düz yolda oraya buraya götürdüler beni görev icabı, kendim kullanmadım arazide hiç görmedim hünerlerini. Bakıcaz bakalım.

Umut hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanırsın umarım,araç çok temiz duruyo gerçekten..

Umut Bey hayirli olsun, Allah kazadan beladan korusun.Siz LC ununza kavustunuz darisi basimiza.

Hayırlı olsun Umut,yapılacaklar listende güzel ama birkaç tavsiyem olacak.Eğer mümkünse 33 lastik satın almadan önce biryerden bulup araçda deneme yapmanı tavsiye edeceğim.Torklu makina olması ayrı birşey,33 lastiği çevirmek ayrı birşey.Onun dışında makas ve küpelerle oynadığın zaman,amortisörleride,deyiştirmen gerekiyor yoksa Hiluxle aynı konfora geri dönersin.Son olarakda mozot pompasının elemanları+enjektörleri başdan bir gözden geçir.Gezenilir buluşmasına yetiştirebildiğin kadarıyla yetiştirde,görelim aslan parçasını.

Öncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız...

Tam bende değinecektimki,Tuğsan yazmış zaten;
Bencede 33" lik lastik takmadan önce iyi düşünün :smiley:

hayırlı olsun.
büyük lastik konusunda arkadaşlara katılmakla beraber,16 jant 315 bf at görmüştüm iskitlerde bi lastikçide az kullanılmış hesaplı fiyata.(yanlız benim vx80 in çamurlukları kurtarmadı lastiği)

Umut hayırlı olsun. Hilux sahibi olarak seni kaybetsekde toyota camiasında kalman sevindirici.

Arkadaşlar hep söylüyorum,inşallah herkez birgünTOYOTA sonra LC sahibi olur. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri