Yeni Jimny'ciler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Luqaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,162

Etiketler
Ynt: Yeni Jimny'ciler Buraya

bu resimde benim aracım, otomatik 2004 model, yakın bir zamanda yeni lastikleri ve sis farları ile de arazi resimlerini yükleyeceğim

Yeni aracınız hayırlı olsun inş. iyi günlerde kullanın. Gerçekten güzel bir seçim yapmışsınız. Gezenbilir.com aracınız ile ilgili en geniş bilgileri alabileceğiniz, dostluğun ve yardım severliğin de en üst seviyede olduğu, doğa tutkunu güzel insanların olduğu bir sitedir. Sitem etmeyiniz doğru yerdesiniz. Tabi ki burada her meslek grubundan arkadaşlarımız var ve her birinin kendilerine göre meşguliyetleri. Bunun içinde cevap beklerken biraz sabır. Tekrardan hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz.

Sayin Lynx255 avatariniza bayildim cok guzel olmus, ellerinize saglik.

CKAYA' Alıntı:
Sayin Lynx255 avatariniza bayildim cok guzel olmus, ellerinize saglik.

Jantlar orjinal sac jantlari siyaha mi boyadiniz yoksa baska bir jant mi kullandiniz?

Teşekkür ederim. Aracı aldığımda üzerinde offset yapılmış orjinal jantları vardı. Mehmet usta (Becce) bu kadar offseti tavsiye etmiyoruz deyince Aksiyon Murat ustanın yönlendirmesi ile Adnan ustaya sıfırdan yaptırdık. Kısaca yeni yani. )

Masallah super duruyor arkadaki bulutlarin renkleri bulutlarin formlari duruslarida cok uymlu olmus kazasiz, belasiz, bol camurlu guvenli surusler dilerim . Saygilar