Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonunda aracımı aldım bende.Araç 2.5 benzinli daha kullanamadım bile ilk gördüğüm yerde duruyor araç ilk aşamada jant lastik ve hidrolik direksiyon takılıcak ondan sonrası yavaş yavaş
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Şuan üzerindekiler normal otomobil lastiği o yüzden cılız duruyor baya ilk işim dodik ve lastikler olacak tabi birde jant ozaman değişir havası aracın..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Aracın motoru 2 3ay sonra değişecek ve araçta normal otomobil lastikleri var bir an önce değişmesi lazım yani.Şimdilik diğer tanıdıkların kullandıkları jant lastikten takıcaz federal lastik ölçülerini bilmiyorum tam olarak 3 4güne takarız herhalde fotoları eklerim.Motor konusuna gelince bende benzinli dizele çevrilmiyor diye biliyordum oturduk konuştuk birkaç bilen kişi ile evet dizele göre biraz daha zormuş ama sıkıntı yok bizim için değiştirebiliyoruz yani.
Ekim gibi başlarız sanırım motor işlerine babamın yurt dışından gelmesini bekliyorum tek başıma kalkamam altından gelişmelerden haberdar ederim.Buarada aracı ben almadan önce zaten üzerinde dizel motor varmış satarken benzinli takmışlar sanırım.